Fotbal intern

VIDEO. Alibec a fumat cea mai scumpă ţigară! Ce amendă riscă

Denis Alibec a fost iertat de Nicolae Dică, cel care a decis să-l excludă din lot după meciul FC Voluntari - FCSB, scor 0-0. Atacantul a revenit alături de coechipierii săi, dar nu-i pasă de...
24.10.2017 | 09:13
VIDEO Alibec a fumat cea mai scumpa tigara Ce amenda risca
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a fost iertat de Nicolae Dică, cel care a decis să-l excludă din lot după meciul FC Voluntari – FCSB, scor 0-0. Atacantul a revenit alături de coechipierii săi, dar nu-i pasă de ordinele lui Gigi Becali.

După episodul petrecut la finalul meciului FC Voluntari – FCSB, scor 0-0, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, Denis Alibec a fost exclus din lot de către Nicolae Dică şi amendat cu 75.000 de euro. Mai mult, Gigi Becali, patronul formaţiei FCSB, a dat ordin ca jucătorii echipei care se află pe locul 2 în clasamentul Ligii 1 Betano să nu mai fumeze. “De acum, nu mai fumează nimeni. Nu mai fumează Alibec! De acum încolo, orice fum de ţigară costă 5.000 de euro!”, anunţa Gigi Becali.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

O ţigară fumată de Denis Alibec = 60.000 de euro

Cel care nu se teme de amenda impusă de către Gigi Becali este chiar Denis Alibec. Atacantul din lotul formaţiei FCSB este cunoscut drept un fumător convins, iar acesta a fost surprins de  spynews.ro în timp ce încălca regula impusă de patronul vicecampioanei României. Fostul căpitan al “roş-albaştrilo2 nu este dispus să renunţe la micile plăceri pe care le are.

Astfel, Denis Alibec a fost surprins la un restaurant de lux din Capitală, acolo unde a ajuns cu bolidul de lux pe care şi l-a achiziţionat în urmă cu puţin timp şi pentru care a plătit nu mai puţin de 175.000 de euro. După ce s-a aşezat la masa unde îl aştepta câtiva ptrieteni, Denis Alibec nu s-a mai putut abţine şi şi-a aprins o ţigară. Dacă ar fi să luăm de bune vorbele lui Gigi Becali, putem să spunem că atacantul a fumat cea mai scumpă ţigară din lume.   CLICK AICI PENTRU VIDEO

ADVERTISEMENT

Un fum de ţigară costă pentru Gigi Becali 5.000 de euro. Astfel, în medie, pentru a consuma o ţigară, un barbat trage cel puţin de 12 ori din aceasta. Un calcul simplu ne indică faptul că, pentru viciul său, fostul căpitan al FCSB-ului ar trebui să achite o amendă de 60.000 de euro.

Iată ce a zis Gigi Becali după ce Denis Alibec a fost surprins fumând

“El nu este sclavul meu. Eu am spus clar, orice fum de ţigară în cantonament costă 500 de euro. Aşa că, nu-i treaba mea ce face Alibec după ce a ieşit pe uşa clubului. În timpul liber are voie să facă orice îşi doreşte”, a spus Gigi Becali, finanţatorul echipei FCSB, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 26 de ani, Denis Alibec este cotat de site-urile de specialitate la 3.000.000 de euro. Atacantul a semnat un contract valabil până în 2021 cu FCSB, iar Gigi Becali este dispus să-l vândă în pauza competiţională din iarnă pentru 10.000.000 de euro. Pe parcursul carierei, fostul căpitan al vicecampioanei României a evoluat pentru echipe precum Farul Constanţa, Inter, KV Mechelen, FC Viitorul, Bologna şi Astra Giurgiu.

În acest sezon competiţional, Denis Alibec a jucat în 14 meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile şi a înscris două goluri, ambele în Europa League.

ADVERTISEMENT