Life

Alice Peneacă, mai sinceră ca oricând, în fața camerei: “Bărbatul ideal? Ușor de manipulat”

25.02.2021 | 13:35
Alice Peneaca mai sincera ca oricand in fata camerei Barbatul ideal Usor de manipulat
Alice Peneacă a oferit cele mai sincere mărturisiri într-un interviu
ADVERTISEMENT

Alice Peneacă făcea furori în trecut prin aparițiile sale și în diverse reviste, nu doar în fața camerelor de filmat. Șatena a ales calea modelingului cu muți ani în urmă, ceea ce i-a adus o mare notorietate și peste hotare. 

Manechinul care a atins și succesul internațional într-un timp record a oferit un interviu cât se poate de sincer. Prezentă în emisiunea Vorbește Lumea de pe PRO TV, Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, s-a arătat foarte deschisă și nu a ezitat să răspundă tuturor curiozităților.

ADVERTISEMENT

Alice Peneacă, mărturii neștiute. Cea mai mare frică a fostei lui Bobby Păunescu

Alice Peneacă s-a făcut remarcată și prin mariajul ei cu regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi și-au unit destinele după o relație de iubire lungă, dar între cei doi parteneri celebri nu a fost să fie. Motiv pentru care, în anul 2018, aceștia au decis să semneze actele divorțului.

Mariajul lor a fost unul ceva mai scurt și a durat doar 3 ani, iar nunta a fost marcată cu mare fast, în 2015, fiind considerată una dintre cele mai luxoase. Chiar dacă ulterior s-a zvonit că șatena și-a găsit alinarea în brațele altor parteneri, în prezent a recunoscut că nu formează un cuplu cu nimeni.

ADVERTISEMENT

Acest aspect nu pare să o deranjeze absolut deloc, manechinul având mai mult timp să se ocupe de ea. Ba mai mult de atât, a vorbit foarte deschis despre cum ar trebui pentru ea să arate bărbatul ideal. Jovială din fire, aceasta a făcut și o serie de glume, la Vorbește Lumea, mărturisind că partenerul mult visat trebuie să fie… “ușor de manipulat”.

Alice Peneacă, mai sinceră ca oricând, în fața camerei:
Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit în 2015, dar mariajul lor a fost unul scurt

“Cea mai mare frică a mea este de gândaci. Când intru în belele, îmi place să ies singură din ele. Nu sun pe nimeni (…) Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie un suflet bun, să fie educat, disciplinat, generos. Nu mă refer neapărat la partea materială, generos din suflet. Să fie ușor de manipulat. Nu aș ierta niciodată trădarea, că de mințit toată lumea minte. Când ierți anumite lucruri îți asumi că se mai pot întâmpla.

ADVERTISEMENT

Este greu să găsești pe cineva să îți fie loial, că tentații sunt la toate colțurile de stradă. De obicei îmi fac tot felul de scenarii în cap. Cred că liniștea mă face cea mai fericită. Voiam înainte să fiu tot timpul cu cineva, mă speria foarte mult singurătatea”, a povestit Alice Peneacă într-un interviu pentru Vorbește Lumea.

Alice Peneacă a făcut furori și ca ambasador al diverselor branduri de lenjerie intimă, fiind considerată una dintre cele mai frumoase românce celebre. Deși locuiește de o lungă perioadă în Statele Unite ale Americii, șatena revine destul de des în România, având și în țară programate diverse proiecte. Totuși, vremurile de pandemie au afectat-o și pe ea, din punct de vedere financiar și s-a văzut nevoită să renunțe la multe parteneriate, în ultimele luni.

ADVERTISEMENT