Life

Alimentele de care Olivia Steer nu s-a atins de Paște: “N-am nevoie nici de drob, nici de vin”

Olivia Steer nu s-a atins deloc de anumite alimente de pe masa de Paște. Care este motivul și ce spune soția lui Andi Moisescu?
17.04.2023 | 08:13
Alimentele de care Olivia Steer nu sa atins de Paste Nam nevoie nici de drob nici de vin
Alimentele de care Olivia Steer nu s-a atins de Paște. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Olivia Steer știe cum să se mențină în formă. Deși are 47 de ani, soția lui Andi Moisescu nu își arată deloc vârsta. Dincolo de un stil de viață echilibrat, aceasta este atentă și la alimentație, astfel că de Paște, ea nu a avut un meniu atât de bogat.

Olivia Steer nu s-a atins de numeroase alimente de Paște

Pentru cei care nu știu, Olivia Steer este raw-vegană. Astfel, pe masa de Paște a familiei Moisescu au fost doar o parte dintre preparatele tradiționale românești. Mai mult de atât, aceasta recunoaște că nici măcar nu a gustat din drob, ori din faimosul cozonac de Paște.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce a făcut-o pe Olivia Steer să aleagă un astfel de stil alimentar? În urmă cu ani buni, în familia vedetei au avut loc niște evenimente nefericite. Astfel, pentru o minte, dar și pentru un corp sănătos, aceasta a decis să adopte o alimentație cu totul altfel.

Pe ce se bazează o dietă raw-vegană? Pe fructe și legume neprelucrate. De asemenea, Olivia Steer nu consumă produse din origine animală și nici lactate. Practic un astfel de stil de viață prevede renunțarea la prepararea termică a alimentelor.

ADVERTISEMENT

Astfel, în meniul de Paște al familiei Moisescu au existat o serie de modificări. Chiar ea a mărturisit într-o postare pe contul personal de Instagram că a renunțat la multe tradiții legate de masa de sărbătoare, însă nu regretă deloc alegerea făcută.

Mesajul vedetei pentru următorii săi

Vedeta le povestea fanilor săi că nu consumă miel, însă va sta la masă cu cei care vor face același lucru. De asemenea, aceasta ciocnește ouă, așa cum spune tradiția, însă nu le mănâncă. Olivia Steer nu consumă nici alcool, însă asta nu înseamnă că vedeta nu ciocnește un pahar.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, vedeta povestea că pentru ea sunt suficienți oamenii dragi la masă, iar alimentele nu contează deloc. De asemenea, ea le-a urat în postarea sa un Paște Fericit tuturor celor care o urmăresc.

„Nu voi mânca miel, dar voi sta la masă, alături de cei care o vor face. Nu voi mânca nici ouă, dar voi ciocni o grămadă de ouă înroșite cu prietenii și familia. Nu voi bea alcool, dar voi da noroc cu paharul plin, cu toți cei dragi. Nu voi mânca nici pască, dar mă voi îndulci cu vorbele calde ale prietenilor.

ADVERTISEMENT

Pentru că n-am nevoie nici de drob, nici de vin, nici de cozonaci, ca să simt că au venit sărbătorile. Ci doar de oameni buni, alături de care să mă bucur de Învierea Domnului. Paște fericit, vouă!”, a scris Olivia Steer pe Instagram.

ADVERTISEMENT