Life

Alimentele interzise în dieta urmată de Adda. La ce a renunțat artista în lupta contra bolii Lyme

Adda a fost nevoită să renunțe la mai multe alimente și ingrediente în lupta împotriva bolii Lyme. Ce nu mai consumă artista?
13.06.2023 | 07:51
Alimentele interzise in dieta urmata de Adda La ce a renuntat artista in lupta contra bolii Lyme
Alimentele interzise în dieta urmată de Adda. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adda a avut de traversat o perioadă extrem de dificilă. Artista a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar de aici, o adevărată luptă a început. Nu doar că și-a schimbat stilul de viață, dar și cel alimentar. De asemenea, aceasta urmează și un tratament lung.

La ce alimente a renunțat complet Adda

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Un diagnostic greșit avea însă să îi schimbe viața total. Nu s-a simțit bine o perioadă îndelungată de timp, iar destul de târziu, medicii au confirmat că aceasta are boala Lyme.

ADVERTISEMENT

Artista continuă însă să lupte și respectă toate indicațiile medicilor. De asemenea, dincolo de tratamentul lung pe care îl urmează, acest a fost nevoită să renunțe la anumite alimente. Are un regim alimentar destul de strict, dar și alte reguli de urmat.

Într-un interviu acordat pentru Viva, Adda a vorbit despre aceste aspecte. Artista nu consumă deloc zahăr, dar nici gluten. De asemenea, aceasta încearcă să evite atât cât poate lactatele. Carnea preferă să achiziționeze din surse sigure și de asemenea, gătește doar acasă.

ADVERTISEMENT

Aceasta se bazează pe apă, ceaiuri, dar și vitamine. Nu consideră neapărat că ține o dietă, ci pur și simplu are un regim de viață cât se poate de sănătos. Iar ceilalți membri ai familiei țin și ei pasul cu ea. ”Mai am o perioadă lungă de tratament. Regim antiinflamator țin.

Fără zahăr, fără gluten, lactate cât mai rar și puțin. Cât mai puține alimente procesate din magazine. Carnea, din sursă sigură și foarte rar. Aproape 90% gătit doar acasă. Nu am nicio aplicație. Nici nu știu cum se comandă mâncare. Apă multă, vitamine, ceaiuri. Un regim de viață cât mai sănătos pentru corpul meu”, a mărturisit artista, în interviul acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Artista alege să consume doar mâncare gătită

Întreaga familie a ales să mănânce sănătos. Atât fiul cât și ea și soțul ei un meniu zilnic bazat pe salate, legume, dar și pește la cuptor. De asemenea, mâncarea comandată a devenit istorie în familia artistei. Adda spune că ea și soțul ei comandă foarte rar.

Sunt puține momentele în care un membru al familiei are poftă de altceva, precum pizza sau noodles. Chiar și așa, artista încearcă să prepare și astfel de mâncăruri acasă. ”Mâncăm cât mai sănătos și simplu. Foarte multe salate, legume. Pește la cuptor.

ADVERTISEMENT

Nu ținem dietă niciunul. E un stil de viață pe care ni l-am impus ca să fim sănătoși. Nu comandăm niciodată mâncare. Foarte rar are Alex poftă de pizza sau noodles, dar și pe astea preferăm să le facem în casă. Inclusiv aluatul”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: