Life

Alimentul la care a renunțat Raluka. Nu-l mai mânâncă de 5 ani și arată perfect, fără să meargă la sală. Mulți români îl adoră

Raluka a renunțat la un aliment în urmă cu cinci ani de zile. Nu îl mai consumă deloc și arată perfect fără prea mult efort.
18.08.2023 | 19:00
Alimentul la care a renuntat Raluka Nul mai mananca de 5 ani si arata perfect fara sa mearga la sala Multi romani il adora
La ce aliment a renunțat Raluka. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluka are 33 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Celebra tristă arată impecabil și nu e de mirare. Se pare că este atentă la mai multe detalii, deși la sală nu a mai mers de ceva timp.

Cum se menține în formă Raluka

Cum se menține în formă Raluka? Într-un interviu acordat recent, artista a dezvăluit că ADN-ul e cel mai important. De asemenea, de-a lungul anilor aceasta a tot făcut sport și s-a menținut în formă.

ADVERTISEMENT

La sală nu merge, dar mai face acasă câte ceva. Chiar și așa, corpul ei se păstrează, povestește aceasta. Iar genele sunt în primul rând cele mai importante când vine vorba de aspectul fizic. Amintim că artista are și niște probleme de sănătate. 

„În primul rând e ADN. N-am mai făcut sală de trei ani și jumătate deja. Mi-am luat astăzi greutăți, elastice, o să-mi iau și bandă de alergat, le pun pe toate pe terasă și încep să fac sport din nou.

ADVERTISEMENT

N-am mai făcut demult, dar, într-adevăr, corpul meu se păstrează. Cred că ADN-ul e cel mai important și faptul că am făcut sport tot timpul, nu de performanță, dar am știut să mă mențin”, a mărturisit Raluka.

La ce aliment a renunțat artista

La ce aliment a renunțat artista de arată atât de bine? Dincolo de mișcare, Raluka e atentă și la alimentație. Aceasta a renunțat la carne complet în urmă cu mai bine de cinci ani de zile, iar asta a contat enorm.

ADVERTISEMENT

Mănâncă foarte multe legume, iar foarte rar paste. De asemenea, din dieta artistei nu lipsei nici ouăle și nici pâinea sau cartofii. Chiar și așa, Raluka încearcă să aibă un stil de viață cât se poate de echilibrat când vine vorba de meniul zilnic.

„Nu mai mănânc carne de 5 ani și jumătate. Pentru mine a fost foarte important. Astăzi am mâncat o salată cu sfeclă roșie și brânză de capră. Sunt în mare legume. Mai mănânc și paste din când în când, nu foarte des, dar mai mănânc și pește.

ADVERTISEMENT

Mănânc pește o dată la 2-3 luni, pește alb tot timpul. În rest, dimineața mănânc două ouă, o omletă, cu pâine, n-am o problemă să nu mănânc pâine sau cartofi. Mănânc foarte multe legume, ciuperci, quinoa”, a mai declarat Raluka pentru Unica.

ADVERTISEMENT