Micutzu a reușit să slăbească 50 de kilograme eliminând din regimul său un produs pe care mulți români îl includ în alimentația lor zilnică. Îndrăgitul comediant cântărea 170 de kilograme în momentul în care a decis că trebuie să facă o schimbare.
Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, și-a ales numele de scenă și ca pe o ironie. Este cunoscut faptul că celebrul comediant duce de mai mult timp o luptă cu kilogramele în plus. Iar la un moment a considerat că are nevoie de o schimbare.
Actorul și producătorul Teambuilding ajunsese să cântărească 170 de kilograme. Astfel că, în urmă cu câțiva ani, a hotărât să excludă din dieta sa alimentele care îi puneau în pericol sănătatea. Iar de unul dintre acestea nu s-a atins timp de opt luni.
„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a declarat Micutzu, potrivit a1.ro.
Comediantul a început prin a exclude de masa sa un aliment foarte apreciat în rândul românilor și a ajuns să slăbească 50 de kilograme. Vedeta nu s-a atins de acest produs de origine animală.
„Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a completat vedeta care i-a trecut pragul și lui Denise Rifai în emisiunea sa de la Kanal D.
Totodată, Micutzu nu a renunțat doar la carne, ci și la un obicei pe care îl considera extrem de nociv pentru sănătate. Având un program încărcat, aflat tot timpul la filmări sau în turnee, comediantul nu avea un program al meselor.
Astfel, atunci când ajungea seara acasă, vedeta dădea iama în frigider și mânca necontrolat. Asta a contribuit la greutatea sa record. Prin urmare, comediantul a început să se educe și în această direcție.
„Doar mâncarea a scăpat de sub control. (..) Seara rupeam când venea vorba de mâncare”, a completat actorul, care a mărturisit că ajunsese dependent de mâncare, având porții mari în a doua jumătate a zilei.