Life

Alimentul pe care Anca Țurcașiu l-a eliminat complet din meniu: „Era un chin”

Alimentul pe care Anca Țurcașiu l-a eliminat complet din meniu. Nu se mai atinge de el de ani de zile și a mărturisit că era un chin.
06.09.2023 | 10:51
Alimentul pe care Anca Turcasiu la eliminat complet din meniu Era un chin
Alimentul pe care Anca Țurcașiu l-a eliminat complet. Foto Captură Pro tv
ADVERTISEMENT

Alimentul pe care Anca Țurcașiu l-a eliminat complet din meniu. Vedeta a mărturisit că oricum era un chin să-l mănânce.

Alimentul pe care Anca Țurcașiu l-a eliminat complet. Ce nu mai conține dieta ei

Alimentul pe care Anca Țurcașiu l-a eliminat din dieta sa. Vedeta nu a fost niciodată fană a cărnii, așa că i-a fost foarte ușor să renunțe pur și simplu la ea.

ADVERTISEMENT

Acesta este și unul dintre secretele frumuseții sale și a siluetei pe care o menține și la 53 de ani. În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, Anca Țurcașiu a povestit că mama ei mereu gătea cu carne și a ajuns să urască acest aliment încă de când era copil.

”Am eliminat din alimentație carnea definitiv. Mie nu mi-a plăcut niciodată. Mama mea gătea toate mâncărurile cu carne, fasole verde cu carne, mâncare de cartofi cu carne, mazăre cu carne, era un chin pentru mine să le mănânc”, a declarat Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu are o dietă strictă, chiar și de sărbători

Pentru că nu mănâncă deloc carne, sărbătorile arată diferit pentru Anca Țurcașiu. Dacă pentru mulți Crăciunul înseamnă sărmăluțe și friptură de porc, iar Paștele carne de miel, pentru artistă la putere sunt legumele și ciorba!

De altfel, Anca Țurcașiu a fost aspru criticată după ce le-a arătat fanilor meniul de Paște. Aceasta a mâncat tocăniță de ciuperci și supă de legume.

ADVERTISEMENT

Meniul Ancăi Țurcașiu mai conține și vinete coapte, pastă de tahini și multe salate.

”Pentru că sunteți foarte curioși ce mănânc, cina mea arată așa. Aici avem vinete pe care le-am copt în cuptor, cu pastă de tahini pe care am făcut-o cu puțină apă și cu puțină lămânie și sare, salată de varză crudă cu puțin mărar și o combinație de năut prăjit în cuptor cu măsline.

O rețetă vegetariană, vegană, de post, care poate să fie extraordinar de gustoasă și o combinație foarte interesantă.”, a spus Anca Țurcașiu pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT