Life

Anca Țurcașiu, aspru criticată pe internet pentru meniul de Paște ales: ”Vai de capul tău”

Anca Țurcașiu a atras critici dure pe internet după meniul de Paște pe care l-a ales. Unii internauți au fost extrem de acizi.
19.04.2023 | 12:41
Anca Turcasiu aspru criticata pe internet pentru meniul de Paste ales Vai de capul tau
Anca Țurcașiu, aspru criticată pe internet pentru meniul de Paște ales. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu a reușit să atragă un val mare de critici la adresa sa. Totul a pornit de la meniul de Paște ales de vedetă. Deși aceasta voia să împărtășească totul cu fanii săi, s-ar părea că lucrurile s-au întors împotriva ei.

Anca Țurcașiu, aspru criticată de fanii săi

Anca Țurcașiu este vegană de peste 20 de ani, iar asta o știu toți cei care o urmăresc în mediul online. Și evident că și meniul de Paște al vedetei nu avea cum să conțină carne, ori alte preparate obișnuite care sunt prezente pe masa de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Anca Țurcașiu și-a prezentat meniul de Paște. Aceasta a vrut să le arate fanilor ei cum arată răsfățul într-o zi de sărbătoare. Din păcate însă, vedeta avea să atragă doar replici acide.

Și totuși ce a mâncat Anca Țurcașiu de Paște? Supă de legume, tocăniță de ciuperci, dar și salată verde. ”Tu ce mănânci în zi de sărbătoare? Friptură de miel? Nu, mănânc supă de legume și mai mănânc tocăniță de ciuperci cu salată verde. Poftă bună!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu, pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Postarea ei a adunat numeroase aprecieri, dar și comentarii. Iar unele dintre ele nu sunt deloc unele prea plăcute. Nu puțini sunt cei care au pus-o la zid pe vedetă pentru alegerile culinare făcute de Paște.

Unele persoane au acuzat-o că se ”prostește”, în timp ce alții i-au recomandat să mănânce. Chiar și așa, vedeta și-a păstrat cumpătul și nu a răspuns la niciun comentariu dur venit din partea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

”Prosteală”/ „Și în post mâncăm omletă” / „Vai de capul tău”, „Pune mâna și mănâncă” / „Daaa, un fel de iarbă”, au fost doar o parte dintre comentariile negative primite de artistă la postarea respectivă.

Vedeta a renunțat la carne în urmă cu mai bine de 20 de ani

Se pare însă că pentru Anca Țurcașiu, aceste comentarii nu contează. Vedeta, în vârstă de 52 de ani, arată impecabil, drept urmare meniul ei vegan pare că a fost o alegere potrivită. Ea a renunțat la carne în urmă cu mai bine de 20 de ani și are o dietă destul de strictă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat Anca Țurcașiu povestea că a citit mai multe cărți despre un astfel de stil de viață. Drept urmare, aceasta a decis să încerce, iar rezultatele au fost cele dorite. De asemenea, nu i-a fost deloc greu să scape de carnea din meniul zilnic.

Acum, vedeta este ovo-lacto-vegetariană și se simte extraordinar. Sunt și momente în care face excese, în special când vine vorba de dulciuri, însă de fiecare dată știe să compenseze situația cu fructe proaspete.

ADVERTISEMENT