Life

Alin Oprea a divorțat de Larisa Uță. Ce a declarat artistul după încheierea procesului

Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa Uță, au ajuns la finalul procesului de divorț, proces care a durat mai bine de doi ani.
16.08.2021 | 22:15
Alin Oprea a divortat de Larisa Uta Ce a declarat artistul dupa incheierea procesului
Alin Oprea a divorțat de Larisa Uță. Ce a declarat artistul după încheierea procesului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul solist al formației Talisman este în culmea fericirii de când judecătorii au luat decizia de a încheia procesul de separare dintre el și femeia care i-a fost alături 22 de ani și cu care are doi copii.

Cântărețul a crezut în justiție și dreptate, lucru pe care-l așteaptă și în cazul partajului, care urmează să se desfășoare în perioada următoare, însă ce era mai important s-a încheiat.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea nu mai este însurat. Artistul a divorțat oficial de fosta soție, Larisa Uță

„Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot și tratat ca un «sclav pe plantație», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorț este încheiat, așteptăm decizia judecătorească.

Partajul se va judeca ulterior și voi câștiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiție și în dreptate.

ADVERTISEMENT

Dacă nu aș fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoștință și respect pentru tot ce am oferit o viață întreagă, nu aș mai fi avut nicio pretenție”, a spus Alin Oprea, conform cancan.ro.

Alin Oprea se poate bucura în momentul de față de relația amoroasă pe care o are cu Medana, femeia alături de care și-a găsit liniștea și fericirea în urmă cu aproximativ 2 ani.

ADVERTISEMENT

Artistul și Medana s-au logodit recent, solistul de la Talisman având numai cuvinte de laudă la adresa partenerei de viață pe care o vede ca pe un înger.

Vedeta consideră că și-a găsit sufletul pereche și nu este exclus să ajungă la altar cu aleasa inimii sale, frumoasa brunetă care l-a făcut să realizeze multe schimbări în viața sa.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea, recunoscător pentru relația cu iubita sa, Medana

Mai mult decât atât, Alin Oprea consideră că este în cea mai bună perioadă a existenței sale, totul datorându-se iubitei sale, care îi este aproape indiferent de situațiile prin care trece.

Cântărețul a lăsat în urmă trecutul și este mult mai ancorat în prezent. În plus, artistul nu are nicio grijă pentru viitor, fiind recunoscător pentru tot ce primește de la Divinitate.

„Când îl alegi pe Dumnezeu trecutul e șters, prezentul are sens și viitorul e asigurat”, a scris recent Alin Oprea, pe Facebook, în dreptul unor imagini cu iubita sa, la Biserică.

ADVERTISEMENT