Life

Alin Oprea a prezentat imaginile scandaloase cu fosta soție! Larisa, circ și bătaie cu paznicii unui liceu

15.09.2020 | 11:24
Alin Oprea a prezentat imaginile scandaloase cu fosta sotie Larisa circ si bataie cu paznicii unui liceu
ADVERTISEMENT

Alin Oprea continuă războiul cu fosta nevastă, Larisa. Cântărețul de la Talisman a prezentat niște imagini șocante cu fosta nevastă făcând scandal la porțile unui liceu, agresând paznicii care, spune artistul, nu au făcut absolut nimic.

Alin Oprea a prezentat imagini șocante cu fosta soție

Filmarea este de ceva timp, iar Oprea a ținut-o la sertar pentru a o folosi acum, în scandalul iscat de divorțul de Larisa, după toate acuzațiile care au zburat din stânga în dreapta, din partea amândurora.

ADVERTISEMENT

Momentul surprins în imaginile difuzate de Antena 1 aseară este de la serbarea copilului celor doi. Din cauza unor probleme mai vechi la respectivul liceu (n.r.: un dosar cu tentă sexuală), conducerea a luat drept măsură întărirea pazei și renunțarea la a mai lăsa pe oricine în incintă.

Principala condiție de acces la acea vreme era prezentarea buletinului, act de identitate pe care Larisa se pare că nu l-a avut, dar a făcut mare zarvă că nu a fost lăsată să intre în școală.

ADVERTISEMENT

„Ei stăteau și erau agresați”

Alin a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în acel moment, în timp ce rulau imaginile cu fosta nevastă la Xtra Night Show.

„Era serbarea copilului, eu venisem să intru și mi s-a explicat că nu poate intra nimeni fără buletin și paza era întărită. Așa erau regulile”, a declarat aseară Alin Oprea în emisiunea lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Suprarealist sau nu, unul din paznici a leșinat după loviturile pe care le-a încasat de la Larisa. Cântărețul a spus că nu a vrut să se bage pentru că întreaga scenă la care a asistat i-a depășit înțelegerea, așa că tot ce a putut face a fost să plece acasă după actul de identitate.

„Când am ajuns acolo, ceea ce ați văzut. N-aveai ce să intervii că oamenii nu erau ei agresivi, ei stăteau și erau agresați. Ce era să fac, să intru și eu și să le dau și lor?”, a completat muzicianul.

ADVERTISEMENT
Tags: