Life

Alin Oprea, triplă aniversare. Gestul cu care l-a surprins iubita sa, Medana

Alin Oprea (50 de ani), fostul solist de la Talisman, a fost surprins de Medana, femeia cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 2 ani.
01.12.2021 | 08:39
Alin Oprea tripla aniversare Gestul cu care la surprins iubita sa Medana
ADVERTISEMENT

Cântărețul s-a bucurat recent de o triplă aniversare. Și-a serbat ziua de naștere, au trecut 25 de ani de când este artist și a debutat pe scenă sub bagheta maestrului Marius Hristescu.

Vedeta a susținut primul său concert din proiectul „Talisman  FilarmoniK”, la Arad, ocazie cu care a primit numeroase aprecieri din partea celor care-l cunosc.

ADVERTISEMENT

Medana, iubita solistului, a fost cea care l-a impresionat cel mai mult prin gesturile sale. Cântărețul Alin Oprea a rămas fără cuvinte.

Alin Oprea, surprins de partenera sa de viață. Ce a făcut Medana pentru celebrul artist

„Îngerul păzitor” a lui Alin Oprea a avut grijă să-i facă o surpriză de zile mari. Așa se face că i-a pregătit un tort aniversare cu etaj, pe care i l-a adus în timp ce publicul din sală cânta „La mulți ani”.

ADVERTISEMENT

Vizibil emoționant, cântărețul de la Talisman s-a bucurat din plin de aceste momente, precizând că a fost una dintre cele mai frumoase aniversări de până acum.

„De la Medana am primit un rozar personalizat, din aur galben plus aur negru, cu cruce și o inimioară pe care scrie «Te iubesc».

ADVERTISEMENT

Am avut 3 torturi. Unul acasă, noaptea la ora 00:00, unul la concert și unul la petrecerea de după concert”, a declarat Alin Oprea pentru ciao.ro.

Alin Oprea și Medana, pe scenă
Alin Oprea, surprins de iubita sa, Medana. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Medana, cuvinte de laudă pentru Alin Oprea. Ce a declarat bruneta

Pe de cealaltă parte, iubita celebrului cântăreț și-a exprimat dragostea pentru partenerul de viață. Medana l-a asigurat pe solist de toată dragostea ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, frumoasa brunetă a ținut să sublinieze faptul că-i va fi alături până la finalul vieții, povestea lor de dragoste fiind una solidă și foarte puternică.

„Am rămas fără cuvinte și nu pot decât să îți mulțumesc că exiști în viața mea! Și să te asigur de toată dragostea mea necondiționată. De faptul că te voi susține în continuare, în toate proiectele.

Că te voi ajuta să crești, pe toate planurile, dar mai ales, că îți voi fi alături până la final! Te iubesc!”, a spus la rândul ei Medana, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT