Life

Alin Oprea, descoperire șocantă despre fosta soție. ”Ar fi picat cerul pe el”

02.12.2020 | 09:16
Alin Oprea, descoperire șocantă despre fosta soție. ”Ar fi picat cerul pe el”
Alin Oprea, descoperire șocantă despre fosta soție. ”Ar fi picat cerul pe el”. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Larisa Uță sunt în plin proces de divorț, iar solistul trupei Talisman a făcut o descoperire șocantă despre fosta soție, care l-a lăsat fără cuvinte. Divorțul a fost înaintat în luna septembrie a acestui an, deși cei doi sunt separați de mai mult timp. 

Descoperirea care l-a șocat peste măsură pe Alin Oprea s-a petrecut cu mulți ani în urmă, însă abia acum iese la iveală, după ce surse din apropierea celor doi au dezvăluit noi detalii despre divorț.

ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Larisa divorțează după mai bine de două decenii de căsnicie și doi copii. Cei doi au avut mai multe probleme și neînțelegeri care i-au împins să ia această decizie.

Alin Oprea, descoperire șocantă despre fosta soție. ”Ar fi picat cerul pe el”

Au ieșit la iveală noi detalii despre divorțul dintre Alin Oprea și Larisa Uță. De data aceasta, este vorba despre o întâmplare petrecută în urmă cu 12 ani care l-a șocat pe solistul trupei Talisman.

ADVERTISEMENT

În urma unei avarii produsă la coloana de apă la unul dintre apartamentele pe care Alin Oprea și Larisa, situat în zona Carol, artistul a făcut o descoperire șocantă despre ce a făcut soția lui. Cei doi au închiriat apartamentul respectiv, însă noii chiriași ar fi desfășurat diverse activități de acolo, informație nu tocmai ușor de digerat pentru solist.

La momentul respectiv, Larisa ar fi închiriat apartamentul umor persoane care aveau intenția de a desfășura activități de videochat. Soția lui Alin Oprea era conștientă de acest amănunt, însă nu a oprit-o să-l închirieze.

„Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat. Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, au dezvăluit surse din apropierea celor doi pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa merge înainte

Alin Oprea merge mai departe cu divorțul de Larisa și nu mai există nicio cale de împăcare pentru cei doi. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din Capitală i-au citat pe cei doi, iar întâlnirea în fața instanței va avea loc în data de 15 februarie 2021, potrivit sursei citate mai sus.

„Tocmai am primit citația pentru procesul de divorț intentat soției mele în luna septembrie 2020. Din păcate, data este 15 februarie 2021, un termen destul de îndepărtat. Lucrurile se mișcă foarte greoi și în justiție, cel mai probabil din cauza pandemiei. Un lucru bun, totuși, este că acest proces se va judeca chiar și în ‘lipsă’, având în vedere că ‘fosta’ locuiește la Londra și deplasările în această perioadă sunt foarte dificile sau necesită carantinare atât la venire, cât și la plecare. Mai puțin contează durata, important este ca tot ceea ce este de rezolvat să se rezolve corect și cu bună credință pentru ambele părți.

Am totuși speranța să nu devin bunic până la pronunțarea acestui divorț. În rest, nu am de gând să-mi bat prea mult capul cu acest aspect, ci să-mi văd de viața mea, în plan personal și profesional. Viața merge numai înainte și nimic nu mă mai poate determina să privesc înapoi. Trecutul e o amintire, viitorul imaginație, iar eu prefer să trăiesc în prezent”, a declarat Alin Oprea pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri