Life

Alin Oprea, reacție acidă după ce s-a spus că nu mai are bani. Din ce trăiește acum artistul

05.11.2020 | 16:19
Alin Oprea reactie acida dupa ce sa spus ca nu mai are bani Din ce traieste acum artistul
ADVERTISEMENT

Alin Oprea a răbufnit după ce în ultima perioadă s-a tot scris că a ajuns la sapă de lemn după ce fosta soție, Larisa Uță, i-a blocat accesul la conturile din bănci. Solistul trupei Talisman stă într-un apartament închiriat și susține că are venituri pentru un trai decent.

Cântărețul a mărturisit într-un interviu pentru click.ro că actuala parteneră de viață i-a propus să-l ajute legat de partea financiară, însă a refuzat. Artistul a declarat că are suficienți bani din câteva activități care îl ajută să se mențină pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Alin Oprea are o școală de muzică care momentan funcționează numai în mediul online, declarând totodată că are o situație financiară decentă, fiind împlinit din punct de vedere profesional. Așadar, nu trăiește din banii iubitei sale.

Alin Oprea a răbufnit după ce s-a spus că nu mai are bani. Ce venituri are acum

„Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii.

ADVERTISEMENT

A trăi pe banii altuia, ar fi lipsit de DEMNITATE pentru mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral.

Chiar dacă ea și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a mă sprijinii și material, pentru că ar avea resursele necesare, am refuzat categoric să accept această propunere, pentru că mă consider un bărbat puternic, demn și independent.

ADVERTISEMENT

Nu am fost și nu voi fi niciodată un neputincios. Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple.

Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frumoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material”, a declarat Alin Oprea pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Muzicianul așteaptă finalizarea procesului cu fosta parteneră de viață, având de împărțit o avere care se ridică la peste 1 milion de euro. Alin Oprea și Larisa UȚĂ nu au ajuns până în prezent în instanță, în ciuda faptului că în vară ar fi vrut să divorțeze la notar.

ADVERTISEMENT