Life

Alin Oprea, la sapă de lemn în urma separării de Larisa Uță? Cum a ajuns să trăiască

01.11.2020 | 22:49
Alin Oprea la sapa de lemn in urma separarii de Larisa UtaCum a ajuns sa traiasca
ADVERTISEMENT

Alin Oprea și Larisa Uță s-au despărțit după 22 de ani de căsnicie, solistul de la Talisman ajungând să trăiască pe banii partenerei sale de viață. Artistul nu mai are voie în propria locuință, fiind nevoit să stea în chirie după ce fosta soție i-a blocat accesul la conturile comune.

Potrivit spynews.ro, averea care se ridică la suma de peste 1 milion de euro a fost trecută pe numele copiilor, Melissa și Adrian, încă din 2017. Este vorba de cinci case și câteva terenuri, cântărețul reușind să strângă toate aceste bunuri datorită carierei sale pe scenă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în momentul de față renumitul artist se confruntă cu probleme financiare serioase, motiv pentru care a ajuns să stea în chirie, după ce în urmă cu puțin timp mărturisea cu ochii în lacrimi că fosta soacră a schimbat yala la casa din Cișmigiu, el stând la hotel.

Alin Oprea, sărac lipit în urma divorțului de Larisa Uță?

Totodată, Alin Oprea nu mai are acces nici la conturile comune, Larisa Ușa, în calitate de administrator, blocându-l peste tot. Se pare că fosta parteneră de viață a solistului este decisă să nu-i lase absolut nimic pe mână, chiar dacă el este cel care a muncit întreaga viață.

ADVERTISEMENT

Colac peste pupăză cântărețul a pierdut încrederea copiilor săi, fosta soție având grijă să-i întoarcă împotriva lui. Melissa și Adrian Oprea studiază de ani buni la Londra, acolo unde vedeta a achiziționat în urmă cu ceva timp o locuință.

Artistul nu lasă garda jos și este dispus să meargă până în pânzele albele pentru a-și salva averea acumulată în 25 de ani de carieră. Alin Oprea și-a dat fosta soție în judecată, orice înțelegere între cei doi nemaifiind posibilă în acest moment.

ADVERTISEMENT

Foștii parteneri de viață și-au aruncat cuvinte grele și acuzații șocante. Mai mult decât atât, ambii s-au acuzat de infidelitate, solistul trupei Talisman susținând că are dovezi solide conform cărora ar fi fost înșelat de cel puțin 9 ori în timpul mariajului.

„Larisa însă, după ce a lovit cu toate armele în mine, s-a ascuns apoi în spatele unei notificări, prin care a interzis unor instituții media să-i mai folosească numele, imaginea și detalii din viața privată”, a spus la un moment dat cântărețul la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Larisa Uță a încercat să-și atace soț prin toate mijloacele și chiar l-a denigrat spunând că are probleme serioase cu alcoolul, acesta fiind și motivul pentru care s-a destrămat trupa din care a făcut parte alături de Tavi Colen.

ADVERTISEMENT