Life

Alin Sălăjean, conflict cu Alex Nedelcu din cauza lui Sorin de la Survivor România: „Un personaj viclean și perfid”

23.04.2021 | 11:40
Alin Salajean conflict cu Alex Nedelcu din cauza lui Sorin de la Survivor Romania Un personaj viclean si perfid
Alin Sălăjean, Sorin și Alex Nedelcu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alin Sălăjean a intrat într-un schimb de replici cu Alex Nedelcu din cauza lui Sorin de la Survivor România, după ce finalistul de la Exatlon România s-a poziționat de partea celor care nu înțeleg de ce Albert iese în fiecare săptămână preferatul publicului.

Fostul concurent de la Exatlon a purtat un dialog cu Alin Sălăjean, ex-concurent în actualul sezon Survivor România, despre situația din tabăra Războinicilor și motivul pentru care Albert iese favorit.

ADVERTISEMENT

Alex a spus public că nu este de acord cu campania pe care foștii concurenți o duc împotriva lui Sorin, spunând că mulți nu au avut curajul să îi spună în față anumite lucruri atunci când erau în Dominicană.

Alin Sălăjean, declarații dure despre Sorin de la Survivor România

Alin a profitat de prezența sa în emisiunea Ștafeta mixtă de pe Youtube pentru a-l denigra din nou pe Sorin, recunoscând că atât el cât și ceilalți concurenți fac campanie online pentru ca Albert să iasă favorit săptămână de săptămână, ca un fel de răzbunare.

ADVERTISEMENT

„E un personaj viclean și perfid. Clinciuri au fost întotdeauna între noi doi și vor mai fi. Fetele care au intrat în acest concurs au mers cu câteva informații în Republica Dominicană și le-a întrebat de ce Albert iese favorit în continuare, iar fetele i-au zis că Țara Românească, cu ghilimele de rigoare, îl susține, dar nu este doar meritul meu. Toți foștii concurenți care și-au dat seama de acest personaj îl susținem pe Albert”, a declarat Alin Sălăjean despre Sorin de la Survivor România.

După această expunere a lui Alin în stilul caracteristic, Alex Nedelcu, co-prezentatorul emisiunii de pe Youtube, nu s-a putut abține și a vrut să fie lămurit de către fostul concurent de la Survivor România în legătură cu anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că se regăsește în Sorin pentru că și el a pățit același lucru la Exatlon. Concurenții cu care nu avea nicio problemă l-au făcut cu ou și cu oțet pe măsură ce au fost eliminați.

„Uite îți răspund la ce mi-ai zis mai devreme că nu-mi convine că Albert e favoritul publicului. Am fost în aceeași situație, oameni care au fost cu mine în echipă, au venit la rândul lor acasă și au spus lucruri urâte despre mine.

ADVERTISEMENT

Cât ați fost voi acolo, de ce nu ați avut tăria să rezolvați lucrurile acolo, față în față? Eu m-am situat de partea asta pentru că și mie mi s-a întâmplat”, i-a spus Alex Nedelcu de la Exatlon destul de iritat lui Alin.

Contre între Alin și Alex Nedelcu

„Nu cred că ai memoria scurtă, de aceea vreau să îți reamintesc: contradicțiile dintre mine și Sorin au fost încă din prima săptămână. Noi doi am discutat bărbătește acolo în camp. Dacă eu mai eram sunt sigur că voi vedeați mult mai multe lucruri”, i-a răspuns Alin lui Alex.

„Eu chiar nu am văzut discuții între voi. Au fost discuții indirecte în consiliu”, a ținut să puncteze apoi Nedelcu.

 

ADVERTISEMENT