Life

Alina și Ilan Laufer, imagini emoționante cu gemenii în vârstă de cinci luni. “Nu avem timp să respirăm”

Alina și Ilan Laufer au postat câteva fotografii cu gemenii care au împlinit cinci luni în urmă cu câteva zile.
02.08.2021 | 16:13
Alina si Ilan Laufer imagini emotionante cu gemenii in varsta de cinci luni Nu avem timp sa respiram
Alin și Ilan Laufer, imagini emoționante cu gemenii în vârstă de cinci luni. "Nu avem timp să respirăm"
ADVERTISEMENT

Alina Laufer a vorbit despre viața alături de trei copii. Fericita mămică a dezvăluit faptul că fetița cea mare, Karina o ajută foarte mult și are grijă de frățiorii ei mai mici, care tocmai au împlinit cinci luni.

Blondina recunoaște că viața s-a schimbat după ce gemenii au venit pe lume.

Alina și Ilan Laufer, imagini emoționante cu gemenii în vârstă de cinci luni. “Nu avem timp să respirăm”

Alina Laufer a vorbit despre viața cu trei copii. Blondina spune că știa la ce să se aștepte încă de la început și că nu este deloc ușor. Are însă un ajutor prețios. Fetița cea mare, Karina. Soția lui Ilan Laufer a recunoscut că după ce s-au născut gemenii, care tocmai au împlinit cinci luni, toată viața lor a fost dată peste cap.

ADVERTISEMENT

“Este plină viața noastră, nu mai avem timp nici să respiram. Știam ce mă așteaptă, dar într-adevăr să crești doi copii mici e foarte greu”, a spus Alina, în emisiunea Vorbește Lumea.

Anul acesta planurile de vacanță le-au fost date peste cap. Celor mici nu le place să meargă cu mașina așa că cel mai probabil nu vor putea pleca prea departe.

ADVERTISEMENT

“Am fost la munte o noapte și cei doi nu au reacționat foarte bine. Cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina. N-au vrut să doarmă deloc. Cred că deocamdată vom petrece în curte concediul”, a mai spus soția lui Ilan Laufer.

Alina a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le are Nathaniel.

“Nathaniel e mai năzdrăvan, dar pentru că băiețelul a avut reflux, a avut probleme și în spital. Dar acum, în sfârșit, i-am găsit un tratament și mai respiram și noi”, a mai spus blondina.

ADVERTISEMENT

Alina Laufer a născut prematur

După mai multe fertilizări în vitro, Alina a rămas însărcinată și la începutul acestui an a adus pe lume doi copii. Fetița a fost bine, dar băiețelul a avut unele probleme medicale.

“Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold.

ADVERTISEMENT

În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, spunea în urmă cu câteva luni mămica.

ADVERTISEMENT