Life

Alina Bădic aduce vești deosebite pentru mai multe zodii. Acești nativi se umplu de bani până la finalul lunii

Astrologul Alina Bădic a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna 23-29 iulie. Ce se întâmplă cu nativii până la finalul lunii.
23.07.2023 | 20:35
Alina Badic aduce vesti deosebite pentru mai multe zodii Acesti nativi se umplu de bani pana la finalul lunii
Alina Bădic a dezvăluit ce nativi au noroc ala bani. Sursa foto: captură B1
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a dezvăluit horoscopul săptămânii 23-29 iulie 2023. În cadrul emisiunii 369 d3 grade, astrologul a mărturisit că mai multe evenimente astrale schimbă cursul lucrurilor pentru mai multe zodii. Nativii se umplu de bani.

Alina Bădic a spus ce zodii au noroc la bani până la finalul lunii iulie

Astrologul Alina Bădic a dezvăluit în cadrul emisiunii 360 de grade ce se va întâmpla cu zodiile până la finalul lunii iulie. Mai multe fenomene astrale le influențează viețile și intervin schimbări majore, dar pozitive.

ADVERTISEMENT

Berbec

Atitudinea cuiva față de tine ar putea fi puțin instabilă și asta din cauza unei convingeri mult pre fixe ce ar trebui puțin regândită. Trebuie să încerci să privești cumva lucrurile altfel pentru a putea restabili relația cu acești oameni importanți pentru tine, a dezvăluit Alina Bădic, conform b1tv.ro. 

Taur

Vrei nu vrei, este momentul să faci câteva schimbări. Poate că ai de luat mai multe decizii cu privire la situațiile în care te afli, dar nu le poți duce pe toate la bun sfârșit. Te îndrepți pe un drum care nu este tocmai benefic.

ADVERTISEMENT

În timp ce tu îți dorești să te axezi pe distracții, mult mai bine ar fi să faci investiții și să-ți asumi responsabilități. Astfel că, până la finalul lunii, vei trece printr-un fel de reevaluare și repoziționare.

Balanță

Trebuie să te concentrezi mai mult pe acele lucruri care nu sunt la suprafață, dar care au o latură misterioasă. Încearcă să nu te inflamezi și să te implici în conflicte, cu toate că nu ești în totalitate mulțumit de modul în care se desfășoară lucrurile.

ADVERTISEMENT

În mentalitatea ta se schimbă ceva, în timp ce în paralel are loc și un proces de unde se trag concluzii, spune Alina Bădic. Îți vei da seama dacă îți dorești să rămâi sau să retragi dintr-o anumită situație și începi să te simți mai apropiat de anumite persoane.

Scorpionul câștigă bani

Scorpion

Ai de câștigat bani de pe urma unor idei deosebite. În schimb, trebuie să te concentrezi din greu pe un plan care nu este atât de simplu de realizat. Ai nevoie să controlezi ce se întâmplă în viața ta pentru a te simți împăcat.

ADVERTISEMENT

Pești

Este momentul să vindeci toate rănile care te-au durut în ultima vreme, conform previziunilor făcute de Alina Bădic pentru săptămâna 23-29 iulie. O să vezi ce oameni merită să fie în jurul tău și cine îți este cu adevărat prieten. Ai multă creativitate, inspirație și intuiție la dispoziție.

ADVERTISEMENT