Life

Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru 3 zodii! Lecție importantă pentru Săgetători

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 septembrie. Săgetătorii primesc o lecție importantă, iar Leii nu se simt confortabil.
02.09.2023 | 23:15
Alina Badic anunta o saptamana de vis pentru 3 zodii Lectie importanta pentru Sagetatori
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 septembrie. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru săptămâna 3-9 septembrie. Unele zodii vor putea pune în practică lucruri pe care le aveau de mult în plan. Alți nativi în schimb se vor afla în fața unor lecții dure.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 septembrie. Berbecul trebuie să fie prudent

Berbec

Pentru acești nativi, Alina Bădic spune că săptămâna 3-9 septembrie aduce câteva lecții importante. De asemenea, poate fi vorba despre un mesaj astral subtil în cazul acestor nativi. Totodată, este recomandat ca aceștia să fie prudenți dacă vor să damereze lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Taur

Alina Bădic spune că au șansa să pună în practică lucruri pe care le doreau de mult, dar care nu au putut să devină realitate. De asemenea, întâlnesc persoanele de care au nevoie la momentul potrivit. Și Saturn e de partea lor și funcționează precum un mentor.

Gemeni

Săptămâna 3-9 septembrie aduce rezolvarea de probleme. Pe de altă parte, Saturn în semnul Peștilor crează câteva dileme. S-ar putea ca acești nativi să nu înțeleagă anumite lucruri. Tocmai din acest motiv, este bine să își înțeleagă destinul, iar apoi va apărea lumină și în alte domenii.

ADVERTISEMENT

Rac

O săptămână concentrată pe evaluarea de proprietăți și bunuri. De asemenea, Alina Bădic le recomandă acestor nativi să aibă și o discuție cu ei înșiși. Este esențială pentru a se cunoaște mai bine și pentru a știe la ce să fie mai atenți.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 septembrie. Discuții recalcitrante pentru Lei

Leu

Ar putea exista niște discuții recalcitrante cu rudele sau cu prietenii. Totodată, acestor nativi le este recomandat să învețe să spună ceea ce gândesc, chiar dacă vor apărea și situații frustrante. Din punct de vedere social sunt bine aspectați.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Acești nativi au șansa să realizeze tot ceea ce și-au dorit. Au devenit mai înțelepți odată cu trecerea timpului, iar acum a venit perioada lor norocoasă. Au energie, față de alte zodii, spune Alina Bădic. De asemenea, au și inspirație. Totuși, un blocaj ar putea apărea. Aici, Fecioara are de înțeles niște lucruri importante.

Balanță

Ar putea exista niște ieșiri explozive în săptămâna 3-9 septembrie. Se pare că Venus va aduce în viața acestor nativi anumite persoane care nu sunt tocmai diplomate. Acest lucru va duce la o stare de iritare. Astfel, e nevoie de o energie suplimentară pentru astfel de situații.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Următoarea săptămână este despre fixarea anumitor obiective. De asemenea, acești nativi ar fi bine să fie atenți la orice tip de greșeală din punct de vedere spiritual. E o perioadă benefică pentru renaște deși de asemenea, sunt șanse mari ca faptele bune făcute în trecut să fie recompensate.

Peștii simt nevoia de o transformare

Săgetător 

O săptămână de lecții și de înțelesuri. Acești nativi s-ar putea afla într-o zonă de confuzie, pentru că nu știu ce îi perturbă. Importantă este aici introspecția, recomandă Alina Bădic. Săgetătorii trebuie să se liniștească pentru că doar așa își găsesc creativitatea pierdută. Totodată, ar putea să și reia anumite relații de prietenie.

Capricorn

Vor avea loc niște evenimente puternice pe sfera profesională. Pluto este însă alături de ei, însă chiar și așa este bien ca acești nativi să fie ceva mai rezervați. Nu este o perioadă în care lucrurile să fie chiar atât de perfecte pentru ei, arată B1Tv.

Vărsător

Următoarea săptămână aduce un moment interesant pe partea de investiții. Pe de altă parte, vin și anumite blocaje. Acești nativi ar fi bine să își facă ordine în relație și să se uite bine în sufletul lor. De asemenea, vor apărea în peisaj persoane care îi vor proteja și care îi vor ajuta să vadă ce este real și ce nu.

Pești

În săptămâna 3-9 septembrie, acești nativi simt nevoia de transformare, de renaștere. Alina Bădic spune că poate fi vorba și despre partea profesională. Important este însă ca orice s-ar întâmpla să se bazeze pe intuiție pentru că simt foarte bine lucrurile și ce ar urma să se întâmple.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română