Life

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 27 august – 2 septembrie 2023. Situații greu de descifrat pentru Rac

Horoscop Alina Bădic pentru perioada 27 august – 2 septembrie 2023. Ce au rezervat astrele pentru cele 12 semne zodiacale.
27.08.2023 | 10:20
Horoscop Alina Badic pentru saptamana 27 august  2 septembrie 2023 Situatii greu de descifrat pentru Rac
Horoscop Alina Bădic pentru perioada 27 august – 2 septembrie 2023. Ce au rezervat astrele pentru cele 12 semne zodiacale. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a pregătit horoscopul pentru săptămâna 27 august – 2 septembrie 2023. Renumitul astrolog vorbește în emisiunea 360 de grade, de la B1 TV, despre o perioadă de vindecare și de transformare. Ce aduce Luna Plină care face conjuncție iod cu Venus și cu Marte.

Horoscop Alina Bădic pentru perioada 27 august – 2 septembrie 2023. Ce au rezervat astrele pentru cele 12 semne zodiacale

Berbec

Cele 4 elemente ale naturii sunt de mare ajutor, trebuie să învățăm să lucrăm cu ele. E nevoie de înțelegere, mai ales că luna plină are o componentă puternic spirituală. Mare atenție la anumite subtilități.

ADVERTISEMENT

Taur

Uranus aduce detașare, acces la intuiție și la revelații, în timp ce Uranus are un mesaj pentru tine, dar vorbește și de un soi de nebunie. Ai idei incredibile și ai parte de ipostaze care îți arată că ești genial. În alte zile simți că ești nervos din senin.

Gemeni

Luna plină aduce interacțiuni speciale cu situații și oameni cu care aveți o implicare specială. Apare un conflict de putere și trebuie să gestionați ca atare această relaționare. Uranus și Jupiter sunt pe casa a 12-a, cea a credinței.

ADVERTISEMENT

Rac

Situații greu de descifrat, de diagnosticat, dar se găsesc multe soluții, mai ales cele cu o componentă financiară. Se activează sensibilitatea și vine o forță extraordinară pe această lună plină. Sunt multe lucruri de experimentat.

Leu

Apar două adevăruri care duc într-o zonă din care extragi ceva relevant pentru tine. Vezi cum te susții singur atunci când Universul pare să te saboteze. Soarele este opus lui Saturn și aduce energii adverse, dar nu este exclusă capacitatea de vindecare și de transformare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Perioada asta ești vizat de super lună și simți dinamica contrariilor. Ține cont de claritate și detașare pentru că fiecare dintre ele are aspecte pozitive și negative. Nu uita nici de simbolistica lui Uranus, e foarte important să găsești motorul.

Balanță

E o superlună karmică foarte interesantă care vine cu lucruri pe care trebuie să le înțelegem. Unele aspecte nu sunt stabile și pentru asta trebuie să-ți pui mintea la contribuție, să nu pierzi vremea cu lucruri mici. Emoționalul este tulburat.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se pune accent pe axa relațiilor apropiate și dizolvarea anumitor lucruri. E un portal foarte puternic în zona relațională, trebuie să te orientezi spre alții. E bine să descoperi care este adversarul din tine, dar și din jurul tău.

Săgetător

Săptămâna aceasta trebuie să înțelegem unde ajungem în orice context și că fiecare planetă are o anumită energie. Venus retrograd aduce tensiuni, de aia trebuie să fim atenți la persoanele ce ne supără, cine și ce ne reproșează. Mergeți pe linia adevărului.

Capricorn

Aflăm care este zona unde nu suntem perfecți, unde ceilalți nu se comportă așa cum ne-am dori. Nu e bine să rămânem într-un conflict cu persoanele care doar critică. Trebuie să luăm atitudine și să ne poziționăm față de acele persoane din punct de vedere energic.

Vărsător

E o perioadă în care ne orientăm spre ceilalți, nu spre noi. Aceasta este o cheie foarte importantă pentru că ne face utili și să îi ajutăm pe oamenii din preajma noastră. Încercați să vă conectați cu sufletul altora, să simțiti o durere sau o problemă și vă va merge și vouă bine.

Pești

Superluna are o forță extraordinară. E un moment de asumare a unei responsabilități, nu poți să te opui acesteia. Totul merge ca la carte, deși sunt unele zone în care suntem în permanență încercați, parcă lucrurile ni se opun. E un soi de revoltă pentru că nu înțelegem de ce ni se întâmplă așa.

ADVERTISEMENT