Life

Alina Bădic anunță săptămâna surprizelor pentru 5 zodii. Berbecii, printre cei vizați

Alina Bădic anunță surprize mari pentru 5 zodii. Berbecii sunt și ei vizați. Ce se va întâmpla în săptămâna următoare și cine sunt cei favorizați?
13.08.2023 | 09:30
Alina Badic anunta saptamana surprizelor pentru 5 zodii Berbecii printre cei vizati
Alina Bădic anunță săptămâna surprizelor pentru 5 zodii. Sursă foto: B1Tv, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a prezentat horoscopul complet pentru săptămâna 13-19 august. De luni, 5 zodii au parte de mari surprize și de mai multe schimbări benefice. Este vorba despre Berbec, Rac, Taur, Scorpion, dar și Vărsător.

Alina Bădic anunță săptămâna surprizelor pentru 5 zodii

Berbec

Alina Bădic spune că acești nativi vor avea parte de o mare surpriză. Saturn intră în semnul Peștilor și aduce Justiția Divină. Se pare că ziua de 16 august le va aduce Berbecilor niște marcaje.

ADVERTISEMENT

Pot exista niște destabilizări la locul de muncă, poate chiar niște sentimente prea mari de ego ori de mândrie. Săptămâna următoare le va aduce acestor și nativi o serie de provocări interesate.

Taur

Pentru acești nativi, Alina Bădic spune că norocul le bate la ușă. Săptămâna viitoare, Taurii au mai multă inspirație ca oricând. S-ar putea să fie la un moment dat și stresați, însă surprizele nu se opresc doar aici.

ADVERTISEMENT

Deși poate și-au propus să facă mai multe lucruri, vor întâmpina dificultăți. Astfel, ar fi bine să nu își forțeze mâna norocului pentru că unele lucruri chiar nu pot fi controlate.

Rac

Alina Bădic spune că Luna Nouă le aduce validare. Simt un plus de valoare, iar surprizele continuă. Acești nativi au șansa să facă o achiziție importantă, ori să bifeze niște câștiguri suplimentare.

ADVERTISEMENT

Totodată, ei trebuie să se gândească bine ce își doresc să obțină, dar și unde caută validare, pentru a se axa pe acea direcție. Neptun și Saturn le sunt alături și le vor oferi un ajutor suplimentar.

Scorpionii se îmbogățesc, Vărsătorii descoperă lucruri noi

Scorpion 

Alina Bădic spune că acești nativi au șansa să se îmbogățească. Își doreau de mult un surplus financiar și iată că acum au și această șansă. Le vin idei multe și de asemenea, înțeleg în sfârșit că lucrurile pot fi făcute în moduri diferite.

ADVERTISEMENT

Apar și oameni noi în viața lor care îi vor ajuta. De asemenea și din punct de vedere profesional se anunță câteva surprize interesante. Șefii s-ar putea să îi vadă cu alți ochi și să le mărească salariu sau să le dea o funcție la care râveanu.

Vărsător 

În următoarele zile, acești nativi descoperă lucruri interesante despre ei. Ori le vine o idee într-un domeniu neașteptat, ori pur și simplu lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată și le va merge mai bine ca oricând.

De asemenea, în sfârșit, acești nativi își vor da seama cum sunt priviți, de fapt, de ceilalți. Reușesc să găsească un echilibru și știu ce să spună, dar și când, astfel încât să se pună în valoare mai mult, adaugă astrologul Alina Bădic, potrivit b1tv.ro.

ADVERTISEMENT