Life

Alina Bădic anunță zodiile care vor avea parte de oportunități și recompense. Schimbări în bine pentru acești nativi în următoarea săptămână

Alina Bădic anunță zodiile care vor avea parte de oportunități și recompense. Următoarea săptămână aduce schimbări în bine pentru ele.
11.02.2024 | 12:23
Alina Badic anunta zodiile care vor avea parte de oportunitati si recompense Schimbari in bine pentru acesti nativi in urmatoarea saptamana
Alina Bădic anunță zodiile care vor avea parte de oportunități și recompense. Sursă foto: B1 Tv, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Bădic anunță zodiile care vor avea parte de oportunități și recompense în săptămâna 11-17 februarie. Vin schimbări în bine pentru ele, astfel că este momentul oportun să se pregătească pentru o perioadă frumoasă din viața lor.

Alina Bădic anunță zodiile care vor avea parte de oportunități și recompense

Astrologul Alina Bădic aduce vești bune pentru multe dintre zodii. Sunt nativi care vor avea parte de oportunități interesante, dar și de recompense pe măsură în săptămâna 11-17 februarie.

ADVERTISEMENT

Berbec

Pentru acești nativi, Alina Bădic anunță o săptămână de selecție. E momentul să deschidă ochii și să vadă fața anumitor persoane. De asemenea, ar fi bine să fie mai selectivi atunci când vine vorba de colaborări. Le va fi greu să funcționeze, însă este bine să știe ce au de făcut.

Taur

Ei sunt cei care vor avea parte de recompense în săptămâna următoare. Astrologul spune că toate eforturile lor vor fi în sfârșit apreciate și recompensate. Vor avea de câștigat, însă trebuie să își dea seama unde vor să ajungă de fapt din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În sfârșit acești nativi pot spune că au ajuns la maturitate. Revin parcă la realitate, din cauza unei conjuncții foarte puternice. Astfel, se anunță o săptămână de perseverență, dar și de obiectivitate pentru ei.

Rac

Alina Bădic spune că acești nativi trebuie să înțeleagă cum să comunice mai bine și să primească mesaje de la alții mai bine. De asemenea, pot să fie ceva mai ciudați în următoarea săptămână din punct de vedere al vibrației. De vină este Pluto care intră pe o casă dificilă.

ADVERTISEMENT

Leu

Pentru ei se anunță o situație nu tocmai plăcută. Alina Bădic spune că este vorba despre un moment care le va ”scoate ochii”. De altfel se poate vorbi și despre o invitație care vizează evaluarea unor aspecte nu tocmai plăcute.

Fecioară

Se anunță o perioadă ceva mai dificilă care necesită o analiză, a spus astrologul Alina Bădic, la B1 Tv. Nimic nu le iese acestor nativi și se poate vorbi inclusiv despre anumiți dușmani. E o săptămână marcată de tristețe, dar și de supărări.

ADVERTISEMENT

Oportunități pentru Balanțe, schimbări pentru Pești

Balanță

Pentru acești nativi vin oportunitățile. Sunt creativi, muncesc mult, iar rezultatele apar și ele. Alina Bădic spune că Balanțele au șanse chiar să se și îmbogățească și să aibă enorm de câștigat având în vedere eforturile depuse în ultima vreme.

Scorpion

În cazul acestor nativi se anunță o descărcare karmică. Există anumite zone care trebuie vindecate, iar acestea vizează oamenii la care țin. Destinul însă îi va ajuta să se alinieze cu misiunea lor pe plan personal.

Săgetător

În această săptămână vor face un bilanț al lucrurilor care se întâmplă în jurul lor. Vor practic să refacă structura vieții anterioare. Astrologul Alina Bădic le reamintește însă că până în anul 2026, în jurul lor va exista un fel de energie karmică care îi corelează cel puțin cu ultima viață.

Capricorn

Lucruri bune urmează să se întâmple. După experiențe nu tocmai favorabile, acești nativi reușesc să se vindece și să meargă mai departe. Au avut lecții importante, dar care îi vor ajuta mai devreme sau mai târziu.

Vărsător

Vin zile nu tocmai obișnuite pentru acești nativi. Este vorba despre o serie de energii karmice intens transformatoare. Lucrurile blocate până acum vor intra pe făgașul lor. De asemenea, acești nativi ar putea cunoaște o ascensiune incredibilă și au șansa să se vindece.

Pești

Nici acești nativi nu o duc rău. Alina Bădic anunță o săptămână de schimbare atât din punct de vedere emoțional, cât și psihologic. Ajung să simtă ceea ce ar putea să se întâmple în viitor, iar unii oameni s-ar putea să îi înțeleagă ceva mai greu.

ADVERTISEMENT