Life

Alina Bădic dă vești excelente pentru 3 zodii! Nativii care au succes pe bandă rulantă săptămâna viitoare

Alina Bădic a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna 18 - 24 februarie 2024. Unele zodii primesc vești minunate, altele ar trebui să aibă grijă.
17.02.2024 | 19:40
Alina Badic da vesti excelente pentru 3 zodii Nativii care au succes pe banda rulanta saptamana viitoare
Horoscopul săptămânal al Alinei Bădic. Ce zodii vor avea mare succesc
ADVERTISEMENT

Alina Bădic a dezvăluit, la B1 TV, horoscopul pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2024. Începe o perioadă foarte bună pentru anumiți nativi, în timp ce pe alte zodii, Universul le pune la încercare. În cele ce urmează, vom vedea cine sunt nativii avantajați.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2024 pentru toate zodiile

Berbec

Berbecii pot lega noi prietenii sau le pot reaprinde pe cele vechi. Persoane deosebite intră în viața lor și vor simți că îi leagă ceva special de ele. Vor avea o săptămână în care vor fi visători.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt printre marii norocoși ai săptămânii 18-24 februarie 2024.  Jupiter și Uranus îi ajută să aibă un succes fantastic pe toate planurile și totul le va merge ca pe roate.

Gemeni

Începe o perioadă foarte bună pentru acești nativi în plan profesional. Au o mare sete de cunoaștere, vor să absoarbă cât mai multe informații.

ADVERTISEMENT

Rac

Și ei sunt printre norocoșii săptămânii. Banii încep să vină, atrag succesul și pot face o schimbare majoră în viață. Este chiar o perioadă foarte bună pentru acești nativi

Leu

Pot afla unele adevăruri ascunse, în special legate de persoanele pe care le cunosc. Unele dintre aceste lucruri s-ar putea să nu le fie tocmai pe plac.

ADVERTISEMENT

Complicații pentru Scorpioni, vești interesante pentru Pești

Fecioară

Foarte implicate pe plan profesional, iar eforturile le sunt recompensate. Acești nativi se vor face remarcați cu siguranță la locul de muncă.

Balanță

Atenție maximă pe zona de comunicare, de unde poate veni un mesaj special din partea unei persoane deosebite. E o săptămână plină de emoții și de evenimente.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Karmă complicată pentru acești nativi, care vor avea câteva zile haotice. Nu este tocmai o conjunctură astrală care să le aducă lucruri favorabile

Săgetător

Vor reuși să vadă cine sunt cu adevărat cei din jurul lor. O săptămână în care accentul este pus în special pe zona de comunicare și de relații.

Capricorn

Se simt eliberați de o povară și vor să construiască ceva trainic. Eliberarea aceasta va aduce, însă, și o responsabilitate suplimentară.

Vărsător

Universul îi pune la mare încercare pe acești nativi și vor descoperi că nu toți așa-zișii prieteni le vor binele, ba mai mult, le pot face rău.

Pești

O săptămână cu accent pe Casa credinței, Peștii vor descoperi misiunea pentru care au venit pe lume. Universul îi ghidează în această călătorie.

ADVERTISEMENT