Life

Alina Ceușan, în vizorul fanilor. Bloggerița, criticată pentru numele ales pentru copil

17.09.2020 | 15:32
Alina Ceusan in vizorul fanilor Bloggerita criticata pentru numele ales pentru copil
Alina Ceușan, în vizorul fanilor. Bloggerița, criticată pentru numele ales pentru copil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alina Ceușan este mămică de numai câteva zile și se bucură din plin de clipele petrecute alături de bebeluș, însă fericirea îi este umbrită de reacțiile venite din mediul online. Celebra bloggeriță a fost taxată extrem de dur de urmăritoarele sale, în special legat de numele copilului.

Fosta concurentă de la „Asia Express” și-a dorit ca primul ei copil să nu poarte un nume românesc, ci unul special și unic. Blondina și-a numit băiețelul Rock, lucru care nu a fost deloc pe plac persoanelor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Mai bine îi puneai un nume normal, nu un stil de muzică!sau „Cum să-i pui numele Rock?”, au fost două dintre comentariile negative primite de clujeancă în legătură cu numele ales pentru micuțul venit pe lume în urmă cu două zile.

Alina Ceușan, criticată de fani din cauza numelui ales pentru copil

„No hate, dar numele e nepotrivit. Peste câțiva ani mulți o să râdă de el din cauza numelui 😥”, este un alt comentariu răutăcios venit din partea celor care o urmăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Reacția Alinei Ceușan nu a întârziat să apară, proaspăta mămică precizând că nu este interesată de părerea fanilor săi pentru că fiecare are dreptul să-și numească copilul așa cum vrea, fie că este vorba de Vasile, Vladimir sau alt prenume.

„Mai bine îi pui tu copilului tău ce nume vrei, nu crezi? Românisme… Stați că în presă îl cheamă Vladimir. Sau e fetiță. Vedeți-vă de ale voastre că nu v-am întrebat părerea!”, a fost una dintre reacțiile vedetei la adresa unei fane.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, blondina a fost luată la rost și pentru faptul că se aranjează mult prea mult de când a devenit mamă, că se filmează când alăptează sau că se machiază, deși se află în spital.

Alina Ceușan nu a privit cu ochi buni nici aceste comentarii și a venit cu o replică usturătoare pentru cei din online, mărturisind că o femeie nu trebuie să facă duș după patru zile dacă a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

„Credeți că copilului îi face plăcere să aibă o mamă care nu a făcut duș de patru zile?”, a fost replica promptă dată de fosta vedetă Antena 1 unei persoane care i-a spus că se aranjează exagerat de mult.

ADVERTISEMENT