Life

Alina Eremia, adevărul despre relația cu iubitul său. Cum se înțeleg după 7 ani împreună: „Iese sămânța de scandal din noi”

Alina Eremia și iubitul său se iubesc la fel de mult ca în prima zi, deși au trecut șapte de ani când sunt împreună. Dezvăluirile artistei despre relația cu Edi Barbu.
22.02.2023 | 17:23
Alina Eremia adevarul despre relatia cu iubitul sau Cum se inteleg dupa 7 ani impreuna Iese samanta de scandal din noi
Alina Eremia, confesiuni despre relația cu iubitul său. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Eremia a vorbit despre legătura specială care există între ea și iubitul său, Edi Barbu. Chiar dacă au trecut deja șapte ani de relație, artista este la fel de îndrăgostită ca în prima zi și susține că a învățat multe lucruri de la partenerul său de viața.

Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu iubitul său, Edi Barbu

Alina Eremia și Edi Barbu sunt împreună de șapte ani și s-au cunoscut la o sală de fitness. Bărbatul a fost atras de la început de celebra artistă, însă de teama de a nu fi refuzat, timp de trei luni a evitat să-i dea de înțeles acest lucru.

ADVERTISEMENT

Totuși, prietenia lor s-a transformat repede în dragoste, iar acum au ajuns să se numere printre cele mai sudate cupluri din showbizul autohton. Cei doi, însă, preferă să-și țină relația departe de ochii lumii.

Cu toate acestea, Alina Eremia are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață și recunoaște faptul că acesta îi este cel mai mare sprijin, fiind întotdeauna lângă ea să o ajute și să-i ofere sfaturi atunci când are nevoie.

ADVERTISEMENT

Iubitul Alinei Eremia preferă să o susțină din umbră

Astfel, chiar dacă Edi Barbu preferă să o susțină din umbră pe iubita sa, nu i-a reproșat niciodată faptul că este mult prea implicată în meseria sa  sau îl neglijează. Din contră, vedeta a recunoscut că atunci când există discuții mai aprinse, ea este capul răutăților.

„Niciodată nu mi-a reproșat, din contră. Simt că am parte de toată susținerea, dacă îi cer un sfat, mereu e acolo încearcă să-mi dea cea mai bună opinie, cea mai bună perspectivă. Eu sunt capul răutăților.

ADVERTISEMENT

Femeia e, bărbatul stă liniștit și iese sămânța de scandal din noi. E foarte ok să totul se sfârșește cu o criză de râs, ceea ce e tare”, a declarat recent Alina Eremia, citată de SpyNews.ro. 

Alina Eremia i-a ascuns iubitului său faptul că a participat la Masked Singer România

Cu toate că sunt deschiși unul cu celălalt, există și momente în care Alina Eremia este nevoită să aibă secrete față de partenerul său. De pildă, atunci când a fost concurenta show-ului Masked Singer România, difuzat pe Pro TV, ea l-a mințit tot timpul că este la repetiții pentru concerte.

ADVERTISEMENT

„A fost un șoc, îți dai seama. Eu a trebuit să inventez o poveste în tot acest timp, mă duceam la repetiții…Au fost foarte multe sesiuni”, a povestit cântăreața la momentul respectiv, în emisiunea Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT