Life

Alina Eremia, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei. Cum se înțelege, de fapt, cu Edi Barbu

Alina Eremia și Edi Barbu sunt împreună deja de câțiva ani, iar relația lor este una de-a dreptul perfectă. Chiar artista a dat câteva detalii neștiute până acum.
11.11.2022 | 12:37
Alina Eremia dezvaluiri despre relatia cu iubitul ei Cum se intelege de fapt cu Edi Barbu
Alina Eremia și Edi Barbu sunt împreună de ani buni. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Eremia pare că și-a găsit sufletul pereche. Celebra artistă formează un cuplu cu Edi Barbu, iar lucrurile par că merg din ce în ce mai bine între cei doi.

Cum se înțelege Alina Eremia cu iubitul ei, Edi Barbu

Iubitul Alinei Eremia are grijă să o susțină necondiționat pe aceasta. Îi este mai mereu alături, iar cei doi au și planuri de viitor împreună, după cum povesteau la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Artista confirmă că ea și Edi Barbu au mai multe lucruri în comun decât ar fi crezut. Amândoi sunt focusați pe muncă, fiecare are lumea lui, însă din relație nu lipsește încurajare.

Amândoi își dau sfaturi, se susțin reciproc, se iubesc, iar asta este tot ce contează pentru celebra artistă.

ADVERTISEMENT

”Mie îmi place să-l aduc mult în lumea mea și atunci merg și eu în lumea lui și atunci ne susținem și ne încurajam reciproc. 

Am parte de toată susținerea lui, adică e acolo și dacă îi cer un sfat mereu încearcă să-mi dea cea mai bună opinie.”, a declarat artista.

ADVERTISEMENT

Edi Barbu o susține necondiționat pe iubita sa

Deși sunt ocupați în marea majoritate a timpului, asta nu înseamnă că cei doi nu găsesc și momente pe care să le petreacă împreună.

Alina Eremia dezvăluie că ea și Edi Barbu petrec suficient timp în doi. Se uită la seriale, însă sunt și momente în care artista este capul răutăților după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

La finalul serii însă, orice tip de conflict se termină cu o criză de râs, a mai adăugat aceasta.

”Avem timp de noi. Ne uitam la filme și seriale acasă. Eu sunt capul răutăților, dar e ok că totul se termină cu o criză de râs.”, a mărturisit vedeta.

Menționăm că deși se înțeleg de minune, Alina Eremia și iubitul ei activează în domenii complet diferite. Edi Barbu ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii multinaționale și totodată este și un mare iubitor de sport.

Acesta se antrenează zilnic la sală și de asemena, practică lupte de contact și face și parașutism. Totodată, tânărul a mai apărut și într-un videoclip alături de artista Lora la un moment dat.

ADVERTISEMENT