ADVERTISEMENT
News

Alina Gorghiu, mesaj pentru Ludovic Orban: ”Suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele”

Alina Gorghiu, reacționează împotriva președintelui PNL: ”Domnule Orban, dvs. cum definiți suflul nou?”
Autor: Robert Cristea | 20.06.2021 | 19:47
Alina Gorghiu, mesaj pentru Ludovic Orban: ”Suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele
Alina Gorghiu, mesaj pentru Ludovic Orban. foto: hepta.ro

Alina Gorghiu reacționeză împotriva lu Ludovic Orban, după ce președintele PNL a spus că nu se poate vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc sau Gheorghe Flutur.

ADVERTISEMENT

Afirmația lui Orban a venit ca un atac împotriva echipei propuse de Florin Cîțu, contracandidatul său la șefia partidului.

Senatoarea liberală a avut imediat o reacție acidă. Gorghiu a scris un mesaj pe facebook în care definește ce înseamnă suflu nou. De asemenea, aceasta precizează că Orban trebuia să demisioneze de la șefia PNL când a pierdut alegerile parlamentare.

ADVERTISEMENT

Alina Gorghiu, mesaj dur pentru Ludovic Orban

“Răspund la provocarea domnului Orban și încerc să definesc ce înseamnă suflul nou și modern în PNL:

Suflu nou și modern înseamnă să ai curajul de a demisiona când pierzi parlamentarele;

ADVERTISEMENT

Suflu nou și modern înseamnă să nu te anunți candidat la președinția pentru 2024, știind că mai sunt multe etape până la desemnarea finală și că un astfel de anunț pripit poate îngropa PNL;

Suflu nou și modern ar însemna că nu iei singur decizii de care apoi ajunge să le fie rușine membrilor PNL;

ADVERTISEMENT

Suflu nou și modern nu înseamnă să tranzacționezi soarta unor ministere importante doar pentru a-ți asigura ție șefia Camerei Deputaților;

Să ai suflu nou și modern nu înseamnă să le spui celor pe care i-ai pus pe liste la parlamentare sau locale sau numiți în guvern că îți sunt datori să te susțină. Pentru că altfel sunt trădători. Suflul nou și modern trebuie să fie loialitatea celor din partid pentru PNL-ul de mâine, de poimâine și de peste mulți ani, nu pentru cariera unei singure persoane.
PS: Domnule Orban, dvs. cum definiți suflul nou?”, a scris Alina Gorghiu duminică pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Președintele PNL, Ludovic Orban, l-a atacat sâmbătă pe Florin Cîțu. Acesta a afirmat că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă din care fac parte Alina Gorghiu, Raluca Turcan, Emil Boc sau Gheorghe Flutur.

Ludovic Orban: ”Trebuie definit ce înseamnă un suflu nou”

„Acuma, sigur că să vorbești de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar , să vorbești de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou.

ADVERTISEMENT

Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mișc în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc, orice instituție trebuie să se adapteze”, a declarat sâmbătă Ludovic Orban.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!