Life

Alina Pușcaș a cedat la filmările pentru Te cunosc de undeva. Medicii au intervenit: „Am tras puțin prea mult de mine”

Alina Pușcaș avut nevoie de îngrijiri medicale la filmările emisiunii Te cunosc de undeva. Prezentatoarea Antena 1 a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ea.
05.04.2022 | 15:57
Alina Puscas a cedat la filmarile pentru Te cunosc de undeva Medicii au intervenit Am tras putin prea mult de mine
Alina Pușcaș a avut nevoie de îngrijiri medicale. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a cedat pe platourile de filmare. Prezentatoarea Te cunosc de undeva a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vedeta a dezvăluit că trece printr-o perioadă aglomerată, iar stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

Alina Pușcaș a cedat la filmările pentru Te cunosc de undeva. A apelat la ajutorul medicilor

Alina Pușcaș se află în plin proces de mutare, în plus, au început filmările noului sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Vedeta a dezvăluit că are o săptămână agitată și că nici perioada următoare nu va fi mai ușoară pentru ea.

ADVERTISEMENT

În seara zilei de luni, vedeta Antena 1 a mărturisit că a avut parte de doar 5 minute de relaxare pe parcursul zilei. Câteva ore mai târziu, aflată pe platoul de filmare, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra sănătății sale.

Îndrăgitei prezentatoare i-a fost administrată o perfuzie, apoi s-a întors repede la muncă pentru că, spune ea, showul nu poate fi pus pe pauză.

ADVERTISEMENT

„A fost vorba de o perfuzie cu vitamine, o perfuzie Molotov, cum spunea Temișan, și am revenit pe scenă. Nu putem să ne oprim. A fost o săptămână în care am tras puțin prea mult de mine și s-au adunat. Dar așa îmi place mie.

Asta sunt eu, cu energie multă, cu luptă multă. Între timp, pentru că mi-am revenit, am urcat pe scenă. Te cunosc de undeva merge minunat”, a dezvăluit Alina Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Câți bani primește Alina Pușcaș pentru emisiunea Te cunosc de undeva

Alina Pușcaș a început filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Cosmin Seleși și-a încheiat colaborarea cu Antena 1, astfel că frumoasei prezentatoare i s-a alăturat Pepe.

Fanatik a obținut informații conform cărora șefii trustului de televiziune au hotărât să-i acorde Alinei Pușcaș o mărire de salariu. Prin urmare, vedeta ar urma să primească 2.500 de euro pentru fiecare ediție a show-ului pe care îl prezintă.

ADVERTISEMENT

Onorariul primit este unul pe măsura stresului, ținând cont că filmările pentru producție durează de multe ori de dimineață până seara și se întind pe parcursul câtorva săptămâni.

ADVERTISEMENT