Life

Alina Pușcaș, adevărul despre problemele de sănătate care o macină de ani de zile: ”Nu puteam respira”

Alina Pușcaș, detalii despre afecțiunea care îi dă bătăi de cap de foarte multă vreme. Prezentatoarea a rămas fără aer.
21.11.2023 | 08:15
Alina Puscas adevarul despre problemele de sanatate care o macina de ani de zile Nu puteam respira
Alina Pușcaș, detalii despre afecțiunea care îi dă bătăi de cap de foarte multă vreme. Prezentatoarea a rămas fără aer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a spus adevărul despre problemele de sănătate care o macină de ani de zile. La un moment dat nu mai putea respira, vedeta subliniind că se confruntă cu simptome la care nici tratamentul nu funcționează uneori.

Alina Pușcaș, detalii despre afecțiunea care îi dă bătăi de cap de foarte multă vreme. Prezentatoarea a rămas fără aer

Alina Pușcaș a oferit detalii despre afecțiunea care îi dă bătăi de cap de foarte multă vreme. Prezentatoarea de la Antena 1 a rămas fără aer de foarte multe ori, chiar și în timp ce mânca sau își savura cafeaua.

ADVERTISEMENT

Din această cauză a suferit câteva atacuri de panică și de atunci are mereu în casă un Epipen pentru orice eventualitate. Alergia la ambrozie este una periculoasă și tratamentul administrat în cazuri de urgență o mai liniștește.

Frumoasa șatenă se confruntă cu această problemă de mai bine de 4 ani, atât în țară, cât și în alte locuri din Europa. În vara anului acesta afecțiunea i-a dat bătăi de cap în timp ce se afla în Grecia cu soțul său, Mihai Stoenescu.

ADVERTISEMENT

„Am observat că nu numai în Grecia, ci și în toate celelalte țări în care am fost alergia nu s-a manifestat… În momentul în care aterizam în România, la câteva ore, începea calvarul inflamațiilor, ochilor înroșiți, strănuturilor, congestiei nazale, stărilor de panică etc.

Cineva îmi spunea, în glumă, pe Instagram că e posibil să am alergie la România. Alergia la ambrozie s-a declanșat acum 4 ani… Anul acesta a fost cea mai agresivă manifestare”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș, dezvăluiri despre lupta cu alergiile

„Am avut momente în care nici nu am putut mânca din cauză că nu puteam respira… Nu greșesc spunând că ajunsesem să respir cu porția. Acum sunt mai OK pentru că a trecut perioada de criză.

Am decis că în februarie mă voi apuca de desensibilizare, pentru că sunt, practic, la limita de a da în astm. Da, alergiile agresive pot duce ușor la afecțiuni respiratorii destul de grave”, a mai spus Alina Pușcaș pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva este bucuroasă că nu a fost nevoită să meargă niciodată la spital în timpul crizelor alergice. Cel care i-a întins mereu o mână de ajutor a fost chiar partenerul de viață.

Soțul său, Mihai Stoenescu, îi administrează întotdeauna un antiinflamator puternic care în maximum 20 de minute decongestiona totul. Alina Pușcaș susține că nu este de joacă cu aceste alergii care se pot încheia foarte urât.

ADVERTISEMENT