Life

După 4 ani de căsnicie cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a făcut anunțul: ”Nu ne-am propus să iasă așa”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au căsătorit în 2019. Ce se întâmplă însă în viața de cuplu a celor doi după 4 ani de căsnicie?
06.11.2023 | 11:53
Dupa 4 ani de casnicie cu Mihai Stoenescu Alina Puscas a facut anuntul Nu neam propus sa iasa asa
Anunțul făcut de Alina Pușcaș după 4 ani de căsnicie cu Mihai Stoenescu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După 4 ani de căsnicie cu Mihai Stoenescu, Alina Pușcaș a vorbit despre relația ei de cuplu. Menționăm că vedeta este soție, dar și mamă a trei copii. Cum se înțelege aceasta cu soțul ei?

Anunțul făcut de Alina Pușcaș după 4 ani de căsnicie cu Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu s-au căsătorit în 2019, după venirea pe lume a copiilor. Au trecut patru ani de atunci, însă ce s-a schimbat în viața cuplului? Vedeta a vorbit deschis.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Alina Pușcaș spune că se înțelege bine cu soțul ei. Nu consideră că are un secret, ci că pur și simplu este vorba despre chimie și despre plăceri comune, descoperite împreună.

Mai mult de atât, vedeta recunoaște că mereu are de învățat câte ceva de la soțul ei. Menționăm că între cei doi există o diferență de vârstă de zece ani. Astfel, acest lucru o ține în priză pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș nu uită nici de timpul petrecut în doi. Chiar dacă au o familie destul de numeroasă, ambii parteneri reușesc să își facă timp și pentru ei, chiar dacă e vorba despre câteva ore pe zi.

„Cred că este doar vorba despre chimie și despre preocupări și plăceri comune, pe care le-am descoperit împreună. Ce mă ține pe mine în priză este faptul că mereu am lucruri de învățat de la Mihai.

ADVERTISEMENT

Probabil avantajul diferenței ideale de vârstă – 10 ani între noi. Cred că mai contează și faptul că mereu ne facem timp doar pentru noi doi, chiar dacă vorbim despre câteva ore închiși în dormitor”, a povestit ea, pentru viva.ro.

De ce s-au căsătorit cei doi după ce au devenit părinți

De ce s-au căsătorit cei doi după ce au devenit părinți? Alina Pușcaș recunoaște că planurile erau cu totul altele. După ce a venit pe lume cel de-al doilea copil însă, lucrurile sau cam schimbat.

ADVERTISEMENT

Iar vedetei nu îi pare rău deloc. A fost o adevărată plăcere să îi vadă pe cei trei copii la marele eveniment din viața lor. De asemenea, aceasta nu va uita niciodată cele întâmplate atunci.

„Nu ne-am propus să iasă așa, dar după venirea celui de-al doilea copil, ni s-a părut chiar cool să o facem după ce terminam cu perioada de procreere. Mi s-a părut atât de frumos să îi văd pe toți trei (cei mici) îmbrăcați frumos, simpatici, acolo… când noi, părinții, am ales să ne unim destinele, și oficial, în fața lor”, a mai dezvăluit vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: