Life

Alina Radi, cuvinte grele pentru Kamara la Survivor România! „E caz social. Se milogește pe sănătatea fiului său”

Alina Radi, cuvinte grele pentru Kamara la Survivor România! Aceasta a spus că artistul este un „caz social” și că se „milogește” pe la toate emisiunile pentru fiul ei.
20.02.2023 | 19:20
Alina Radi cuvinte grele pentru Kamara la Survivor Romania E caz social Se milogeste pe sanatatea fiului sau
Alina Radi, cuvinte grele pentru Kamara la Survivor România! Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Radi, derapaj la adresa lui Kamara la Survivor România. Noua concurentă din echipa Războinicilor a avut de spus cuvinte grele la adresa colegului său.

Alina Radi, cuvinte grele pentru Kamara la Survivor România!

În episodul din această seară de la Survivor România, Alina Radi îi va adresa niște cuvinte foarte grele lui Kamara, colegul său din echipa adversă.

ADVERTISEMENT

După ce tensiunile ating cote maxime în faimoasă emisiune de la Pro TV, noua concurentă din echipa Războinicilor va spune despre Kamara că este un caz social.

Aceasta chiar îl va acuza că profită de starea de sănătate dificilă a fiului său, pe numele Leon, pentru a atrage popularitatea. Leon suferă de o formă de paralizie cerebrală și a fost supus la numeroase operații.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, Alina Radi spune că colegul său, Kamara, doar profită de starea de sănătate precară a fiului său și tocmai de aceea merge la toate emisiunile posibile și „se milogește”.

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, spune Alina Radi, în fața colegilor din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Alina Radi, în Dominicană de o săptămână. Ce probleme are fiul lui Kamara

Alina Radi a venit în Republica Dominicană în urmă cu doar o săptămână și chiar a adus puncte echipei sale. Afirmațiile dure făcute de aceasta vin în contextul în care cele două tabere din Republica Dominicană trebuie să lupte pentru imunitate dacă vor să nu plece acasă.

Kamara dezvăluia faptul că fiul său s-a născut fără nicio problemă de sănătate, dar dificultățile acestuia au început din cauza faptului că nu a pus fost pus la incubator la timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul acuza că fiul său a fost hrănit la șase ore de la naștere și a suferit un stop cardio-respirator. Kamara dezvăluia că toate problemele fiului său au fost din cauza unui rezident pe care l-a dat și în judecată. De atunci, fiul lui Kamara a suferit zeci de operații.

ADVERTISEMENT
Tags: