Life

Alina Sorescu, anunț important după divorț. Vești pline de entuziasm pentru vedetă: „Ceva magic”

Ce anunț important a făcut Alina Sorescu după divorțul de Alexandru Ciucu. Vedeta a dat niște vești frumoase, fiind entuziasmată.
01.09.2023 | 15:26
Alina Sorescu anunt important dupa divort Vesti pline de entuziasm pentru vedeta Ceva magic
Alina Sorescu, anunț important după divorț. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu, anunț important după divorț. Aceasta a transmis că are niște vești frumoase pentru fani.

Alina Sorescu, anunț important după divorț. Ce a spus vedeta

Alina Sorescu se preocupă acum de cariera sa muzicală, după ce a divorțat de Alexandru Ciucu. Vedeta are niște vești pline de entuziasm pentru că va lansa o nouă melodie.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu va lansa o melodie despre iubire pe data de 5 septembrie și chiar le-a arătat fanilor o parte din piesa ei înainte de lansare.

„Ceva magic se întâmplă pe 5 septembrie în universul nostru muzical! Lansez noua mea piesă În numele iubirii.

ADVERTISEMENT

Vreau să ascultați și voi o parte din ea înainte de lansare… așa că vă las asta aici! Sper să vă placă”, a scris Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Alina Sorescu, fericită după decizia judecătorilor

Acestea nu sunt singurele motive de bucurie pentru Alina Sorescu. Cântăreața este foarte fericită și pentru că a câștigat în cadrul recursului de la Curtea de Apel București. Programul de vizită al fetițelor pe care le are cu Alexandru Ciucu a fost schimbat.

ADVERTISEMENT

Fetițele pe care cei doi le au împreună trebuiau să stea câte o săptămână la tată și o săptămână la mamă, conform programului stabilit în martie 2023.

Vedeta a vrut să lămurească și că nu a fost vorba de un proces de custodie, pentru că domiciliul fetițelor a fost stabilit de la bun început la mamă.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emoțional al fetițelor.

Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, așa cum a cerut tatăl lor.

S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe”, a spus Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT