Life

Alina Sorescu, noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Situația e departe de a se fi terminat”

Alina Sorescu a oferit noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu. Procesul despărțirii lor continuă. Care este motivul?
10.03.2023 | 18:45
Alina Sorescu noi detalii despre divortul de Alexandru Ciucu Situatia e departe de a se fi terminat
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost căsătoriți 12 ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt încă în proces de divorț. Îndrăgita artistă a oferit noi detalii, de curând, despre acest subiect, care a luat amploare din mai 2022, când cei doi foști soți au confirmat despărțirea. Asta în urma numeroaselor zvonuri.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, încă în proces de divorț. De ce nu s-a încheiat

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu mai sunt împreună de aproape un an, iar procesul de divorț nu pare a se încheia prea curând. După ce solista a câștigat custodia fetițelor, Raisa și Carolina, până la finalizarea oficială a separării, apar tot mai multe nemulțumiri.

ADVERTISEMENT

”Situația e departe de a se fi terminat”, a mărturisit Alina Sorescu, invitată fiind în emisiunea online ”Duet cu Alexandru Ungureanu”. De altfel, aceasta a preferat să păstreze în continuare discreția, deoarece nu și-ar dori să-și spele rufele în public.

”Am spus când a fost cazul să clarific anumite lucruri. Dar nu cred că e cazul să ne spălăm rufele în public. Dar niște lucruri am spus. Atât cât a fost cazul la momentul respectiv. Oricum situația e departe de a se fi terminat, așa că nici nu am ce să spun momentan în plus”, a transmis Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT

Solista este, așadar, acum o mamă singură, însă nu se plânge fiindcă mama sa o ajută să le crească pe fetițe. Cele două au o relație și de prietenie, care s-a închegat și mai mult în ultimul an. Cântăreața își apreciază enorm familia.

”Cu mama vorbesc cel mai mult. Mama și familia mea îmi sunt, în general, foarte aproape. Mi-a fost aproape în perioadele mai grele. Dar mama mea e cea mai bună prietenă a mea, cel mai mare sprijin când vine vorba de a mă ajuta cu fetele”, a mai spus Alina Sorescu.

ADVERTISEMENT

Când nu este acasă cu fiicele sale, Alina Sorescu se ocupă de afacerea sa, o școală de muzică pentru copii. Aici, ea le predă cursuri de canto celor mici și îi ajută să devină artiști. De altfel, și în această situație cântăreața are o mână de ajutor, tatăl său.

”El e de nădejde când nu pot fi eu undeva”, a precizat Alina Sorescu referitor la cel care a crescut-o. Declarațiile sale vin la scurt timp după ce și fostul soț a vorbit mai deschis despre despărțire, într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește Lumea”.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Alexandru Ciucu despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, întrebat de Lili Sandu cum e viața lui după divorț, a recunoscut că nu i-a fost prea ușoară și că 2022 a reprezentat ”cel mai greu an”. Totodată, își dorește ca lucrurile să se îndrepte în 2023 și chiar dacă nu locuiește cu fetițele lui, păstrează strâns legătura cu ele.

ADVERTISEMENT