Life

Alina Sorescu, primul Crăciun fără Alexandru Ciucu. Cum va petrece sărbătorile de iarnă: ”A fost un an mai complicat pentru mine”

Cum își va petrece Alina Sorescu Crăciunul, după divorțul de Alexandru Ciucu. Este pentru prima oară când artista și designerul nu vor fi împreună de sărbătorile de iarnă.
14.12.2022 | 17:21
Alina Sorescu primul Craciun fara Alexandru Ciucu Cum va petrece sarbatorile de iarna A fost un an mai complicat pentru mine
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost împreună 12 ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu va petrece primul Crăciun fără fostul partener, designerul Alexandru Ciucu, în urma divorțului. Îndrăgita cântăreață a dezvăluit de curând cum se va bucura în acest an de sărbătorile de iarnă.

Alina Sorescu va petrece Crăciunul în acest an fără Alexandru Ciucu. Cine îi va fi alături de sărbătorile de iarnă

Alina Sorescu nu va fi singură de sărbători, căci va avea cine să-i țină companie. Alături îi vor fi fiicele sale, dar și restul familiei. Toți membrii se vor aduna la Roșiorii de Vede, a mărturisit solista.

ADVERTISEMENT

”De Sărbători voi fi alături de familia mea extinsă, de fiecare dată, de Crăciun, petrec la Roșiorii de Vede, acolo unde locuiește mătușa mea. Ne întâlnim cu toții, așa ne-a învățat bunica mea, ca de Crăciun să fim cu toții împreună, indiferent de drumul pe care ne duce viața.

Ne reunim toate generațiile la aceeași masă. Fetițele sunt și ele bine, așteaptă Moșul, așteaptă să petrecem de Crăciun”, a declarat Alina Sorescu pentru Click!

ADVERTISEMENT

Anul 2022 nu a fost unul fericit pentru artistă, care s-a confruntat cu despărțirea de cel care i-a fost soț de mai bine de un deceniu, astfel, pentru 2023 Alina Sorescu a precizat că vrea multă liniște și ca lucrurile să se așeze.

”Anul care urmează vreau să vină cu concretizarea multor planuri pe care le-am pornit în 2022, îmi doresc ca fetițele mele să crească frumos și mai vreau multă liniște.

ADVERTISEMENT

A fost un an mai complicat pentru mine. Sper ca în 2023 lucrurile să se așeze, să se liniștească”, a mai spus Alina Sorescu pentru sursa menționată.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, încă în plin proces de divorț. Motivul despărțirii

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost împreună vreme de 12 ani și sunt părinții a două fetițe, dar iată că în 2022 s-a ajuns la despărțire. La începutul acestui an, solista a confirmat divorțul de faimosul designer, după ce în presă au apărut mai multe zvonuri cu privire la acest subiect.

ADVERTISEMENT

Totodată, înainte ca Alina Sorescu să recunoască public destrămarea căsniciei, Alexandru Ciucu era adesea surprins de paparazzi în compania anumitor femei, ceea ce stârnește suspiciuni că motivul separării este infidelitatea creatorului de modă.

Procesul de divorț dintre cei doi nu a fost ocolit de momente tensionante. Designerul a deschis un alt proces prin care cerea ca fetițele să rămână cu el pe tot parcursul judecării divorțului. Însă, Alina Sorescu nu s-a lăsat mai prejos și a apelat la rândul său la avocați, iar rezultatul final s-a înclinat în favoarea ei. Așadar, copilele stau cu artista până când se va hotărî sentința definitivă a despărțirii.

ADVERTISEMENT