Life
notix pixel id

Cine este presupusa iubită a lui Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu. Cu ce se ocupă

Cine este presupusa iubită a lui Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu. Cei doi au fost surprinși împreună.i ar fi
03.09.2021 | 17:58
Cine este presupusa iubită a lui Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu. Cu ce se ocupă
Cine este presupusa iubită a lui Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu. Cu ce se ocupă. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată cine este presupusa iubită a lui Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu. În ultima perioadă s-a speculat că cei doi soți ar fi în pragul divorțului. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Georgiana, „ispita” designerului vestimentar, are o carieră de succes în domeniul hairstylingului. Zvonurile cum că Alexandru Ciucu ar divorța de Alina Sorescu au apărut recent, mai ales după ce afaceristul a fost surprins în compania blondinei.

Cine este presupusa iubită a lui Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu

Află cine este presupusa iubită a lui Alexandru Ciucu, după ce s-a zvonit că ar fi în prag de divorț cu Alina Sorescu. Creatorul de modă a fost surprins în compania unei blondine, Georgiana.

ADVERTISEMENT

Aceasta deține o afacere în domeniul hairstylingului, apreciată de lumea bună a Bucureștiului. Are în jur de 35 de ani și deține un salon în zona nordică a Capitalei, una dintre clientele sale fiind chiar Alina Sorescu, potrivit ciao.ro.

Dar soția lui Alexandru Ciucu nu a comentat imaginile cu soțul ei și presupusa amantă. De altfel, cei doi ar fi petrecut timp împreună chiar în apartamentul blondinei.

ADVERTISEMENT

Ce spune Alina Sorescu despre divorț

Invitată în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la Prima TV, Alina Sorescu nu a comentat imaginile cu soțul ei și Georgiana. De fapt, artista a vrut să păstreze discreția în privința acestui subiect.

Vedeta a ținut să precizeze că nu-și dorește să iasă în evidență prin dezvăluirea unor astfel de detalii din viața personală.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să comentez,  pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton.

Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a declarat Alina Sorescu la „Exclusiv VIP”.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Alina Sorescu nu mai avea nicio imagine alături de soțul ei pe rețelele de socializare. Acest fapt nu a făcut decât să alimenteze zvonurile legate de divorțul celor doi.

La rândul său, Alexandru Ciucu a susținut că el și soția lui nu vor divorța. Acesta a mai spus că nu există niciun fel de probleme între ei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri