Life

Alina Sorescu rămâne singură de Crăciun. Motivul pentru care fiicele sale vor petrece sărbătorile cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu va rămâne singură de Crăciun, iar fiicele sale vor petrece alături de Alexandru Ciucu. Motivul pentru care s-a luat această decizie.
12.12.2023 | 17:12
Alina Sorescu ramane singura de Craciun Motivul pentru care fiicele sale vor petrece sarbatorile cu Alexandru Ciucu
Fiicele Alinei Sorescu vor petrece Crăciunul alături de Alexandru Ciucu. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu va fi nevoită să stea fără fiicele sale de Crăciun, deoarece micuțele vor fi alături de tatăl lor, Alexandru Ciucu. Cântăreața a explicat de ce a fost luată această decizie.

Alina Sorescu rămâne singură de Crăciun, iar fiicele sale vor fi alături de Alexandru Ciucu

Îndrăgita artistă și fostul ei soț, Alexandru Ciucu, sunt în proces de divorț de doi ani. Cei doi se luptă pentru custodia celor două fetițe, Raisa și Carolina, și petrec timp cu ele ținând cont de ceea ce a decis instanța.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, de sărbători, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu își vor împărți timpul pe care trebuie să-l petreacă cu fetițele. Solista va rămâne singură de Crăciun, deoarece fiicele sale vor fi la tatăl lor.

De Anul Nou, însă, micuțele vor sta împreună cu mama lor. Instanța a decis ca cele două să petreacă un Crăciun cu un părinte, iar anul următor cu celălalt.

ADVERTISEMENT

“De Crăciunul acesta, fetițele vor fi cu tatăl lor. Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte. Vor sta, însă, cu mine de Revelion”, a declarat cântăreața pentru Click.ro.

Ce decizie a luat instanța privind custodia celor două fetițe

În acest moment, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au custodie comună asupra fetițelor. Instanța a decis ca Raisa și Carolina să stea două weekend-uri pe lună, precum și alte două zile în timpul săptămânii.

ADVERTISEMENT

În primă fază, s-a decis ca cele două să stea o săptămână cu mama lor și alta cu tatăl, dar au fost afectate de această schimbare, după cum a explicat mama lor în cadrul unui interviu.

“Partea personală e în așteptare. Situația este tot așa, în primăvară va fi prima înfățișare a apelului. Deja suntem de doi ani, s-au împlinit doi ani.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt termenii, a durat un an și jumătate prima parte a procesului, apoi în vară am reușit să suspend acea decizie de program o săptămână cu o săptămână, dar care este temporară, până când procesul se va finaliza.

Tatăl fetițelor are program de vizită, însă nu o săptămână cu o săptămână, cum s-a dat în primă fază. S-a dovedit că efectele nu au fost unele bune asupra lor, copiii au nevoie de stabilitate, de o rutină, de un program”, a explicat artista la Antena Stars.

ADVERTISEMENT