Life

Alina Sorescu, reacție după victoria în procesul intentat de Alexandru Ciucu. Ce a decis instanța în privința fetițelor

Alina Sorescu a câștigat în procesul cu Alexandru Ciucu! Instanța a hotărât ca fetițele celor doi să aibă domiciliul la mamă. Vedeta a și scris un comentariu pe această temă.
16.05.2022 | 15:27
Alina Sorescu reactie dupa victoria in procesul intentat de Alexandru Ciucu Ce a decis instanta in privinta fetitelor
Alina Sorescu, artistă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Sorescu radiază de fericire după decizia instanței, care a venit astăzi! Cântăreața a reacționat pe Instagram în urma deciziei luate de judecători, care au respins cererea formulată de Alexandru Ciucu privind domiciliul fetițelor.

Alina Sorescu a obținut victoria la care spera. Fetițele rămân la ea

Prin urmare, fetele vor rămâne la Alina Sorescu. Vedeta a ținut să mulțumească în primul rând avocatei sale pentru această victorie importantă.

ADVERTISEMENT

Alina a scris pe Instagram că vestea i-a readus liniștea de care avea nevoie, după ce ultimele săptămâni au fost destul de zbuciumate pentru ea.

„Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele, Nicoleta Popescu, pentru implicare. Vă mulțumesc și vouă, tuturor, pentru susținere”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu a cerut ordonanță președințială, o procedură specială care arată faptul că perechea nu s-a despărțit în cele mai bune condiții. Cu toate că amândoi au fost destul de rezervați în declarații când a venit vorba despre situația lor sentimentală, gesturile făcute de cei doi de când s-a aflat de divorț au răspuns, indirect, la câteva dileme privind această căsnicie.

Ciucu a invocat în instanță situația sa financiară

Ciucu a chemat-o în instanță pe Alina Sorescu, solicitând custodia celor două fete pe care le are cu aceasta. Principalul argument din partea apărării creatorului de modă pentru ca fetele să fie la el a fost legat de situația sa financiară, una mai bună decât a solistei de muzică ușoară.

ADVERTISEMENT

Zvonurile privind divorțul celor doi au apărut încă de anul trecut, asta după ce nu au mai fost văzuți împreună. La un moment dat s-a spus chiar că designerul i-ar fi fost infidel cântăreței.

Divorțul dintre Alina și Alex a provocat o dezbatere intensă în mediul online. Pe această speță s-au exprimat și câteva vedete. Unele dintre ele au trecut prin experiența divorțului. Andreea Bălan este cel mai cunoscut nume care și-a arătat fără reticențe susținerea față de victoria Alinei Sorescu în procesul cu Ciucu.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au căsătorit în anul 2010. Cei doi au împreună două fete, pe Elena Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani).

 

 

ADVERTISEMENT