Life

Alina Vidican a trecut printr-o transformare uluitoare. Fosta soție a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut astăzi

Alina Vidican a trecut printr-o transformare uluitoare de când locuiește în America alături de actualul său partener de viață. Româncei i s-a transformat viața.
24.07.2022 | 10:25
Alina Vidican a trecut printro transformare uluitoare Fosta sotie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut astazi
Alina Vidican a trecut printr-o transformare uluitoare. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Vidican a trecut printr-o adevărată transformare după despărțirea de omul de afaceri. Iată cum arată acum și ce viață duce.

Cum arată acum Alina Vidican. Cum i s-a transformat viața

Alina Vidican duce o viață de lux în America, acolo unde locuiește cu actualul său soț. Fosta soție a lui Cristi Borcea a trecut printr-o schimbare de look.

ADVERTISEMENT

Alina Vidican și-a păstrat pletele blonde, dar a adoptat un look mai natural, cel puțin în ultimele postări de pe rețelele de socializare, când se afla în vacanța alături de soțul ei.

S-a speculat că aceasta a apelat inclusiv la intervenții estetice, chiar de pe vremea când era soția fostului acționar de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Silueta Alinei Vidican este una impecabilă și este foarte zâmbitoare în imaginile alături de actualul ei partener de viață și copiii săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Alina Vidican s-a recăsătorit cu un milionar

La cinci ani de la momentul despărțirii de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a căsătorit cu un alt bărbat, milionarul Claude Senhoreti.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de origine braziliană a mai fost căsătorit de două ori, dar se pare că și-a găsit fericirea în brațele Alinei Vidican.

După căsătorie, cei doi îndrăgostiți își făceau declarații de iubire pe rețelele de socializare. Claude Senhoreti spunea că va face orice îi stă în putință pentru ca soția lui să fie fericită.

ADVERTISEMENT

Soțul Alinei Vidican este pilot de curse și acesta chiar glumea că ar putea să organizeze marele eveniment chiar pe pistă.

„ Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă. Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva mă va ucide”, a declarat milionarul pentru FANATIK, înainte de nuntă.

Claude Senhoreti îi cumpără soției sale tot ce vrea și chiar înainte de nuntă i-a făcut un cadou „modest” de 450.000 de dolari, o mașină.

Claude Senhoreti și Alina Vidican dețin împreună o companie care organizează curse de mașini, dar se ocupă de de închirierea bolizilor de lux.

ADVERTISEMENT