Life

Aliniere planetară din 6 decembrie 2021. Luna, Jupiter, Saturn și Venus aduc răsturnări de situație pentru zodii

O nouă aliniere planetară are loc din 6 decembrie 2021. Luna, Jupiter, Saturn și Venus se vor alinia aducând o serie de răsturnări de situație pentru zodii.
03.12.2021 | 13:30
Aliniere planetara din 6 decembrie 2021 Luna Jupiter Saturn si Venus aduc rasturnari de situatie pentru zodii
Aliniere planetară pe 6 decembrie 2021. Surprize pentru multe zodii. Foto: nationalgeographic.com
ADVERTISEMENT

Satelitul Pământului, Luna și planetele Saturn, Venus și Jupiter se aliniază pe 6, 7, 8 și 9 decembrie 2021. Vor fi patru zile care vor marca puternic viețile multor zodii.

Luna scoate, de obicei, latura ascunsă a firii noastre, iar Saturn este considerat marele malefic, aducând cele mai dure lecții de viață.

ADVERTISEMENT

Venus aduce surprize pe plan sentimental, iar Jupiter, considerat marele benefic în astrologie, e responsabil de deschiderea unor noi portițe și oportunități profesionale.

Ce aduce alinierea planetară din 6 decembrie pentru zodii

Alinierea planetelor din următoarele zile va pune accent pe problemele sufletești nerezolvate ori neînțelese de mulți dintre noi. Vom avea ocazia să ne privim în oglindă cu mai mult realism ca niciodată. Vor cădea măștile pentru mulți.

ADVERTISEMENT

Odată ce am scăpat de Neptun retrograd, care s-a aflat în zodia Pești din luna iunie, iată că noi evenimente astrologice bat la ușă.

Alinierea planetelor aduce o ocazie unică pentru zodiile care nu mai găseau drumul corect, ori pentru cele care aveau nevoie de anumite răspunsuri pentru liniștea lor sufletească.

ADVERTISEMENT

Berbecii sunt avantajați de acest fenomen astrologic. Pentru ei pot veni oferte de muncă pe care ar trebui să le ia în serios.

Taurii încearcă să pună cap la cap o serie de informații pe care le primesc din toate părțile. Au multă treabă de făcut.

ADVERTISEMENT

Cât despre Gemeni, aceștia reușesc să definitiveze anumite planuri. Alinierea planetelor le scoate în cale persoane de nădejde.

Racii au șansa de a dovedi că au avut dreptate într-o speță care îi frământa. Vor reuși să iasă în evidență din toate punctele de vedere.

Leii trebuie să se tempereze nițel. Saturn în linie dreaptă le indică mai multă analiză înainte de a lua o decizie de care depinde cariera lor.

Banii trag la Vărsători

Fecioarele simt că sunt mai puternice și mai energice. E bine să nu își irosească energia pe lucruri nesemnificative. E un moment bun pentru un start în afaceri.

Balanțele au tot felul de revelații, poate chiar de premoniții mai ales în cazul femeilor. Vor avea multe de spus.

Scorpionii s-ar putea să cunoască o persoană specială, un tovarăș de drum. Nu vorbim neapărat despre iubire, ci despre o legătură sufletească dincolo de dorințele carnale.

Săgetătorii sunt înconjurați de oamenii care contează în viața lor. Primesc lucrurile frumoase pe care le așteptau și le meritau de mai multă vreme.

Capricornii înțeleg abia acum rolul anumitor persoane în viața lor. Unii dintre ei fac un pas în spate și-și recunosc limitele.

Vărsătorii îi cuceresc pe cei din jur cu naturalețea și simplitatea lor. Au noroc la bani în perioada următoare.

Peștii au parte de o răsturnare de situație favorabilă în viața lor profesională. Nu pot pierde acest tren important.

ADVERTISEMENT