Fotbal international

Alisson nu poate merge la înmormântarea tatălui său. Ce a încercat să facă

26.02.2021 | 21:07
ADVERTISEMENT

Portarul brazilian al lui Liverpool, Alisson, nu va putea fi prezent la înmormântarea tatălui său, cel care s-a stins din viață în Brazilia, după ce s-a înecat. 

Deși a încercat să găsească o soluție pentru a putea călători în Brazilia și pentru a fi prezent la funeraliile tatălui său, Alisson nu a reușit. Regulile de călătorie sunt foarte stricte pentru cetățenii aflați în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Nici Jurgen Klopp nu a reușit, recent, să călătorească în Germania pentru a fi aproape de familie la înmormântarea propriei sale mame. Cu toate acestea, managerul lui Liverpool nu s-a arătat foarte afectat.

Alisson nu poate merge la înmormântarea tatălui său: „A încercat toate variantele”

Alisson Becker a fost un om esențial pentru Liverpool în ultimele sezoane, iar și datorită intervențiilor reușite de brazilian „cormoranii” au pus mâna pe trofeul Ligii Campionilor și pe titlul din Premier League.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru portarul în vârstă de 28 de ani, anul 2021 a început cum nu se poate mai prost. Mai întâi, au fost gafele din campionat, brazilianul fiind autorul câtorva gafe teribile în ultimele săptămâni.

Apoi, a urmat vestea tragică a morții tatălui său, care a fost găsit înecat într-un lac de acumulare din statul brazilian Rio Grande do Sul. Din păcate pentru Alisson, el nu va putea fi prezent la funeraliile celui care i-a influențat cariera.

ADVERTISEMENT

„A făcut tot posibilul pentru a putea ajunge în Brazilia. A verificat toate zborurile, a încercat tot felul de combinații pentru a evita restricțiile impuse cetățenilor care călătoresc din Marea Britanie. Degeaba. Totul a fost în zadar.

Tot ce a putut să facă a fost să promită că va reuși să ajungă peste trei săptămâni în țara natală, iar atunci va sta 5 zile alături de familia sa. Oricum, este devastat mai ales din cauza faptului că nu poate merge la înmormântare”, a spus un fost coleg al lui Alisson conform TalkSport.

ADVERTISEMENT

Nici Jurgen Klopp nu a putut fi prezent la înmormântarea mamei sale

Nu doar Alisson a fost lovit de o tragedie în ultima vreme. Și Jurgen Klopp, managerul lui Everton, a avut parte de un moment teribil, mama sa trecând în neființă la începutul lunii.

La fel ca portarul brazilian, nici Klopp nu a putut pleca în Germania pentru a fi prezent la înmormântare. Tehnicianul s-a declarat extrem de afectat de situație, dar a declarat că va organiza o ceremonie cu familia, când va fi posibil.

„Ea a fost totul pentru mine. A fost o mamă adevărată, în cel mai bun sens al cuvântului. Faptul că nu pot fi prezent la înmormântare este urmarea acestor vremuri teribile. Atunci când situaţia va permite, vom organiza o ceremonie de comemorare”, a declarat Klopp, conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT
Tags: