Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am avut câteva întâlniri cu Rotaru”. Se pornește reconstrucția Universității Craiova: „I-a dat afară pe Cârțu, Popescu, Craioveanu. A rămas și patron, și președinte, și director sportiv”

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, pornește reconstrucția la echipa din Bănie după ce a demis câteva nume importante din club.
13.04.2024 | 15:20
Am avut cateva intalniri cu Rotaru Se porneste reconstructia Universitatii Craiova Ia dat afara pe Cartu Popescu Craioveanu A ramas si patron si presedinte si director sportiv
„Am avut câteva întâlniri cu Rotaru”. Se pornește reconstrucția Universității Craiova: „I-a dat afară pe Cârțu, Popescu, Craioveanu. A rămas și patron, și președinte, și director sportiv”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, pornește reconstrucția la propria echipa. Finanțatorul a demis câteva nume importante din club, nume care au făcut istorie pentru formația din Bănie.

Pavel Badea nu vede cu ochi buni demiterea lui Ivaylo Petev: „Trebuia lăsat până la finalul sezonului”

Pavel Badea, directorul sportiv al Universității Craiova, nu vede cu ochi buni demiterea lui Ivaylo Petev cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Fostul fotbalist al echipei din Bănie a declarat la FANATIK SUPERLIGA că bulgarul trebuia lăsat până la finalul sezonului, mai ales că echipa se afla în grafic pentru principalul obiectiv.

ADVERTISEMENT

„Împărtășesc punctul dumneavoastră de vedere, punct pe care l-am și exprimat în ultimele zile, consider că trebuia să se meargă până la sfârșit cu Ivaylo Petev, iar la sfârșit să se tragă linie. Atunci se putea constata dacă a fost antrenorul potrivit pentru Universitatea Craiova și obiectivele setate de echipă.

Obiectivul nostru este, în continuare, clasarea în primele trei echipe și finala Cupei României, cu participare în cupele europene ca fiind obiectivul prioritar.

ADVERTISEMENT

Avem, în continuare, șanse la a ne îndeplini obiectivul de a juca în cupele europene, sunt 7 meciuri grele, 7 meciuri în care echipa trebuie să arate că are valoare, că poate îndeplini obiectivul pe care ni l-am propus, altfel va fi destul de greu pentru echipă în sezonul următor.

Importanța banilor din cupele europene pot fi decisive pentru următoarea perioadă care va veni pentru Universitatea Craiova”, a declarat directorul sportiv al Universității Craiova la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea, atac cu talpa la adresa lui Mihai Rotaru: „El este patron, director sportiv și președinte”

„Părintele” Universității Craiova, nu l-a menajat pe finanțatorul clubului din Bănie, Mihai Rotaru. Fostul fotbalist a avut un atac dur la adresa patronului după ce acesta a decis să demită de club persoane importante pentru echipa aflată în acest moment pe locul 3.

„Îmi este greu să mă pun în pielea lui Mihai Rotaru, nu știu ce antrenor aș alege, el are decizia pentru că este echipa dânsului, el este și patron, director sportiv, este și președinte. A rămas singur în club după ce au fost dați afară Marcel Popescu, Sorin Cârțu și Gică Craioveanu.

ADVERTISEMENT

Să sperăm ca va lua cea mai bună decizie și va reuși să redreseze corabia în ceasul al 13-lea. Nu știu ci cine să sfătuiește Mihai Rotaru, chiar dacă am avut câteva întâlniri cu el în ultimele săptămâni, dar aceste întâlniri au constat într-o masă unde am vorbit despre viitor, nu despre ceea ce se întâmplă în prezent la echipă”, a mai declarat Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

„A rămas și patron, și președinte, și director sportiv”

ADVERTISEMENT