Life

”Am spus tot ce am avut pe suflet”. Armin Nicoară, noi declarații în scandalul cu nașa lui, Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și Armin Nicioară, departe de a se împăca. După scandalul de anul trecut, artista l-a blocat pe finul ei.
15.02.2024 | 00:18
Am spus tot ce am avut pe suflet Armin Nicoara noi declaratii in scandalul cu nasa lui Georgiana Lobont
Georgiana Lobonț l-a blocat pe Armin Nicoară în urma scandalului de anul trecut. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, lumea muzicii era zguduită de un scandal izbucnit între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Armin a acuzat-o pe nașa lui că ar avea să îi dea bani, iar aceste declarații au supărat-o pe artistă. Georgiana a fost atât de deranjată, încât nici nu a mai vrut să audă de finul ei.

Georgiana Lobonț și finul ei au fost la cuțite, anul trecut

Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț este departe de a se încheia cu o împăcare. Cei doi artiști, cândva prieteni și rude prin alianță au ajuns să nu își mai vorbească. Totul s-a întâmplat după ce Armin i-a adus acuzații nașei sale.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț a primit multe replici dure din parte lui Armin Nicoară, printre care și faptul că i-ar datora bani. Totul ar fi pornit de la piesele care care le-au lansat și care au fost urcate pe ambele canale de Youtube.

Canalul Georgianei Lobonț, având mai mulți urmăritori, generează și mai mulți bani. Se pare că asta l-ar fi deranjat pe Armin Nicoară care a ales să își spună supărarea în mod public.

ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț nu a primit deloc bine replicile finului său, așa că a simți nevoia să se apere. Artista a recunoscut că nu are nicio datorie financiară față de finul ei. Ba mai mult, a punctat faptul că a fost deranjată să audă astfel de vorbe din partea celui pe care l-a considerat un membru al familiei.

Armin Nicoară, blocat de nașa sa peste tot

Acum, după luni bune de la izbucnirea acelui scandal, Georgiana Lobonț a trecut la măsuri extreme. Artista l-a blocat pe Armin Nicoară, semn că nu mai vrea să audă nimic din partea lui.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Armin își recunoaște partea de vină și își asumă faptul că el a lansat vorbele dure în spațiul public. Însă, pentru asta are și o explicație. Artistul spune că, de fiecare dată când are ceva pe suflet, preferă să fie sincer decât să păstreze nemulțumirile pentru el.

Între timp, finul Georgianei Lobonț susține că a citit mai multe cărți de dezvoltare personală care l-au ajutat să înțeleagă anumite lucruri. Ar fi vrut să vorbească și să lămurească lucrurile cu Georgiana Lobonț, doar că nu are cum.

ADVERTISEMENT

În prezent, Armin Nicoară se declară împăcat cu alegerile pe care le-a făcut și nu vrea să forțeze nota cu nimic. Artistul a acceptat decizia Georgianei Lobonț și nu are decât să o respecte, în continuare.

”E nașa mea, doar că pe mine nu prea mă mai afectează nimic pentru că dacă ajunge nașa sa te blocheze, nu mă mai aștept la nimic. Nu mă mai supără nimic.”, a spus artistul pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT