Life

Armin Nicoară dă de pământ cu nașa lui, Georgiana Lobonț! Ce a pățit artistul din cauza nașei

Scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, nașa lui, pare să fie departe de a se încheia.
11.01.2024 | 15:00
Armin Nicoara da de pamant cu nasa lui Georgiana Lobont Ce a patit artistul din cauza nasei
Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt la cuțite / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară este mai supărat ca niciodată pe nașa lui și a Claudiei Puican. De altfel, este atât de supărat pe Georgiana Lobonț încât a fost nevoit să își anuleze planurile pe care le avea pentru începutul acestui an.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț sunt la cuțite

Chiar dacă Claudia Puican i-a pus în vedere să se liniștească în scandalul cu Georgiana Lobonț, Armin Nicoară este tot supărat foc pe nașa lui. Motivele, explică el pentru FANATIK, sunt legate nu doar de bani, ci și de alte chestiuni sensibile care s-ar fi petrecut între ei.

ADVERTISEMENT

”Nu ajung niciunde cu Georgiana. Asta e viața, nu am ce să fac. Nu pot cu oamenii ăștia și n-am să ajung la comun acord. Nu mai dau nicio declarație nici de bine, nici de rău, nici de nimeni! Doar să mă lase în pace. Nu pot să nu mă mai supăr. Ce să zic? Clar mă doare! Mă doare că un cuvânt nu mai e cuvânt. Adică, se zice, `Vino aici la mine, uite, să fac asta! Și după aia du-te încolo`, pe ideea asta. (se referă la faptul că Georgiana Lobonț ar fi profitat de el, n. red.).

Bă, facem așa, împărțim totul bine, frumos, acolo. Totul era frumos ca, după aceea, când vezi ce s-a întâmplat… Greu… Să mai faci împărțelile! Am zis asta e viața. Nu mai îmi pare rău, chiar nu mai vreau să spun nimic”, ne-a zis, cu durere în glas, Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și-a anulat toate planurile

Armin Nicoară a mărturisit pentru FANATIK că a fost atât de afectat de scandal încât și-a anulat toate planurile. Iar printre planurile lui era și o vacanță la schi, alături de familie. Acum însă, nici nu mai vrea să audă de plecări, preferă să stea acasă, să se liniștească.

”Trebuia să plec la schi, dar am anulat. Nu am mai fost într-o stare bună. A plecat doar fratele meu și vom pleca și noi. Dar de prin 28 ianuarie când va fi și ziua fratelui meu. Mergem în Italia la un resort, să ne putem relaxa și la un spa și să fie puțină mișcare la schi.

ADVERTISEMENT

Trebuia să plecăm la început de februarie și în Punta Cana. S-a anulat, colega noastră, Stana Stepanescu este gravidă și nu mai poate zbura și am anulat plecarea”, a mai dezvăluit Armin Nicoară.

În altă ordine de idei, dacă Armin și-a anulat plecările, Georgiana Lobonț nu a făcut-o. Iar alături de soțul ei, a plecat într-o mică vacanță, așa cum a mărturisit pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Am plecat într-o mică vacanță. Avem nevoie de puțină relaxare, să ne destindem la început de an. Stăm câteva zile plecați, ne relaxăm, iar apoi ne încoarcem la muncă. Ne așteaptă un an plin, cu turnee în SUA, în România, peste tot”, ne-a spus Georgiana Lobonț.

De la ce a pornit scandalul între Armin și Georgiana

Acum câteva zile, scena muzicală a fost cutremurată de scandalul dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Mai exact, saxofonistul i-a reproșat nașei lui că i-ar fi tras o țeapă după ce a anulat un spectacol pe care l-ar fi avut împreună pentru a-l face cu altcineva.

Mai mult, Armin sugera că Georgiana i-ar fi datoare și financiar și anunța că nu va mai face nicio afacere cu nașa sa. Replica cântăreței Georgiana Lobonț a fost una cât se poate de dură. ” Ești un om fără rușine, fără limite, prefăcut și lingușitor. (…)

Eu n-am fost datoare și nu sunt nimănui. La el nu e problema de bani, dar tot de bani vorbește. I-am zis aseară când m-a sunat să își ceară scuze să îmi zică suma și să-mi trimită contul că îi trimit banii pe care îi consideră, dar eu nu sunt datoare nimănui”, a spus Georgiana Lobonț despre scandalul cu Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT