Life

Amalia Bellantoni, anunț șoc! Și-a cumpărat armă și vânează hoți

Amalia Bellantoni și-a luat permis de port-armă pentru a se proteja de cei care îi vor răul. Vedeta a trecut prin episoade înfricoșătoare.
13.12.2023 | 15:15
Amalia Bellantoni anunt soc Sia cumparat arma si vaneaza hoti
Amalia Bellantoni și-a luat permis port-armă. Vedeta, amenințată de răufăcători. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni a luat o decizie neașteptată. A obținut permisul de port-armă, însă motivele sunt de-a dreptul șocante. Vedeta a trecut prin momente înfricoșătoare. În exclusivitate pentru FANATIK, Amalia Bellantoni a povestit cum i-a fost invadată proprietatea și cum a fost amenințată familia sa.

Amalia Bellantoni, clipe de groază: “Au furat și au incendiat proprietatea”

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite s-a hotărât să “dea milităria jos din pod”. La propriu. Vedeta și-a luat permis de port-armă, din cauza multiplelor infracțiuni care s-au produs pe teritoriul proprietății sale.

ADVERTISEMENT

“Eu mi-am luat de curând permisul de port-armă. Motivul este că aici la noi, la fermă, șeful de post este o persoană care nu respectă legea și nu o aplică. Am avut multe probleme, au venit aici la fermă mulți infractori.

Au venit oameni fără de lege, mi-au invadat proprietatea și m-au furat. Având în vedere că nu ai cum să te aperi, cel puțin aici, în localitatea aceasta, am luat măsuri. Aici legea nu te apără, așa că am decis să acționez în autoapărare.

ADVERTISEMENT

Proprietatea noastră este foarte mare, noi suntem în câmp. Avem peste 10 hectare de pășune, unde avem și animalele libere. Au existat multe agresiuni aici, la noi. Am avut parte și de amenințări și chiar de incendii, toate au fost clasate ca anchete penale. Iar pe teritoriul proprietății tale te poți autoapăra”, a declarat Amalia Bellantoni pentru FANATIK.

Vedeta face mărturisiri cutremurătoare: “Mi-au agresat soțul, m-au amenințat”

Amalia Bellantoni a trăit clipe de coșmar din cauza celor care i-au vrut răul. Vedeta a recunoscut că pe lângă faptul că i-a fost invadată proprietatea de nenumărate ori, răufăcătorii i-au agresat și soțul. Amalia Bellantoni a fost amenințată în repetate rânduri. Tocmai de aceea a decis să ia măsuri pentru autoapărare.

ADVERTISEMENT

“Acum, din moment ce am pe ce să pun mâna în cazul în care se întâmplă ceva, mă simt în siguranță. Orice s-ar întâmpla mă pot autoapăra împotriva celor care îmi vor răul. Persoanele respective sunt denunțate la poliție, este vorba despre recidiviști, persoane cu cazier penal.

Nu și-au efectuat obligațiile financiare, atunci când i-am dat în judecată. Ei mi-au agresat și soțul, m-au amenințat și pe mine. Au scris inclusiv pe rețelele sociale, iar eu le-am denunțat toate activitățile. Au spus că vor veni cu puștile și cu furcile la mine la fermă. Am denunțat toate activitățile, iar acestea s-au clasat.

ADVERTISEMENT

Sper ca lumea să realizeze că pe lângă câinii de pază pe care îi am, acum am și permisul de port-armă. Sper să se gândească mai bine înainte de a-mi invada proprietatea. Există inclusiv un afiș care avertizează că proprietatea este protejată cu armă și înregistrată non-stop. Practic sunt un fel de șerif la mine acasă, deoarece poliția nu reușește și nu dorește să ne protejeze”, a mai spus vedeta.

Amalia Bellantoni, despre obținerea permisului de port-armă: “Trebuie să demonstrezi că nu ești un pericol pentru societate”

Vedeta ne-a mai povestit și care sunt pașii pe care a fost nevoită să îi facă pentru a obține permisul de port-armă. Amalia Bellantoni a recunoscut că întreg procesul durează destul de mult. Însă având în vedere faptul că pentru ea a fost o necesitate, obținerea permisului nu a fost dificilă. Acum, vedeta se simte în siguranță, deoarece poate acționa în legitimă apărare în cazul în care va întâmpina neplăceri.

“Pentru a lua permisul trebuie să ai un cazier curat și un istoric curat. Trebuie să faci o practică de poligon și să iei testul psihologic, pentru a demonstra că nu ești un pericol pentru societate. Trebuie să ai un mod de a te comporta ireproșabil, deoarece se face un anumit dosar, destul de complicat.

Procedura durează destul de mult timp, dar până la urmă reușești. Bineînțeles, trebuie să demonstrezi și care este motivul pentru care ai nevoie de acest permis de port-armă. Iar în cazul meu, a existat un motiv bine întemeiat, deoarece am avut parte de multe neplăceri. Sunt nevoită să mă apăr, să îmi apăr familia și proprietatea”, a mai declarat Amalia Bellantoni pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT