Life

Amalia Enache a vrut să plece de la Protv. Care a fost motivul: ”Am mers la șefa mea și i-am spus că sunt dispusă să renunț la tot”

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare de știri, din România. Puțini știu că a vrut să plece de la Protv. Care a fost motivul?
17.04.2022 | 15:04
Amalia Enache a vrut sa plece de la Protv Care a fost motivul Am mers la sefa mea si iam spus ca sunt dispusa sa renunt la tot
Motivul din care Amalia Enache a vrut să plece de la pupitrul Știrilor Protv. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Enache a dezvăluit că a vrut, la un moment dat, să plece de la pupitrul Știrilor Protv, unde prezintă jurnalul de noapte, alături de Cristian Leonte. Prezentatoarea s-a dus la șefa postului de televiziune să-și prezinte demisia, dar aceasta a împiedicat-o.

De ce nu mai voia Amalia Enache să rămână la Protv

Amalia Enache era la acea vreme într-o situație în care credea că va afecta imaginea Protv. Mai exact, a rămas însărcinată, dar, după cum spune însăși faimoasa jurnalistă ”nu era într-o poveste tipică de căsătorie.”

ADVERTISEMENT

La auzul veștii, șefa Amaliei Enache nu a fost de acord cu demisia, exprimându-și ”întreaga susținere” față de situația în care se afla prezentatoarea.

”În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită.

ADVERTISEMENT

Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre. (…)

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: «Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere». Și chiar am avut o susținere uriașă.”, a detaliat Amalia Enache, în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Cine este partenerul Amaliei Enache

Amalia Enache are 44 de ani și este mama unei fetițe pe nume Alma. Aceasta a venit pe lume în urma relației Amaliei Enache cu Claudiu Anghel, de profesie make-up artist.

Amalia Enache și fetita ei, Alma
Amalia Enache și fetita ei, Alma. Sursa foto: Facebook

 

Partenerul Amaliei Enache preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Acesta a locuit o bună perioadă în Argentina.

ADVERTISEMENT

”E tatăl ei (Almei-n.r). Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi.”, a mărturisit Amalia Enache pentru click.ro.

ADVERTISEMENT