Life

Amalia Năstase s-a pus din nou pe slăbit. La ce dietă a apelat de data aceasta

28.09.2020 | 22:02
Amalia Nastase sa pus din nou pe slabit La ce dieta a apelat de data aceasta
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase a surprins pe toată lumea când a slăbit circa 30 de kilograme. Ultimele luni de pandemie și-au pus serios amprenta asupra organismului ei, vedeta revenind la dietă. Fosta soție a lui Ilie Năstase a luat câteva kilograme în plus în izolare de care vrea să scape.

Femeia de afaceri încearcă să se mențină la greutatea ideală, în momentul de față reușind să-și păcălească organismul cu ajutorul unei cure de slăbire care seamănă foarte mult cu postul negru. Așadar, vedeta a devenit foarte strică legat de lupta cu kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Amalia Năstase a mărturisit că a apelat la sfaturile unui nutriționist înainte de a se pune pe slăbit, lucru pe care-l recomandă tuturor persoanelor care vor să dea jos kilogramele care le îngreunează stilul de viață sănătos.

Amalia Năstase, din nou la cură. Ce dietă ține de data asta

„În autoizolare și eu m-am îngrășat vreo patru kilograme, dar am găsit acum, nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post. Dar nu chiar post negru.

ADVERTISEMENT

E ca și cum cinci zile tu nu mănânci de fapt nimic. M-a ajutat foarte mult și am slăbit astea patru kilograme”, a dezvăluit vedeta pentru l ibertatea.ro

Amalia Năstase a povestit că l-a pus și pe soțul ei la slăbit, ambii fiind persoane care iubesc să gătească și să mănânce bine. Frumoasa brunetă a mărturisit care este meniul pe care-l are pe parcursul unei zile, precizând că în weekend poate savura tot ce-și dorește.

ADVERTISEMENT

„Primești o cutie cu alimente și, cinci zile pe lună, mănânci doar din ea. Sunt două supe pe zi, două batoane, suplimente, făcute toate de către nutriționiști. Eu am ținut de luni până vineri și atunci în weekend mi-a fost mai ușor.

Oricum, genul ăsta de program este de doar 5 zile pe lună, după ce termini poți să mănânci normal. Pe lângă kilogramele pe care le dau jos, îi dai o perioadă de odihnă sistemului tău digestiv.

ADVERTISEMENT

Am ținut și eu, și Răzvan și suntem foarte mulțumiți, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie. Oricum, eu nu mănânc din prăjiturile pe care le fac”, a completat fosta soție a lui Ilie Năstase, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: