Life

Amalia și Vasilică Ceterașu vor deveni părinți de gemeni: „Am fost în stare de șoc”

Amalia și Vasilică Ceterașul au dat vestea cea mare. Celebrii artiști au dezvăluit că urmează să devină părinți de gemeni.
21.09.2022 | 15:14
Amalia si Vasilica Ceterasu vor deveni parinti de gemeni Am fost in stare de soc
Amalia și Vasilică Ceterașu, părinți de gemeni. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia și Vasilică Ceterașu au cerut să fie invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a da o veste mare. Cei doi for fi părinți de gemeni.

Amalia și Vasilică Ceterașu, părinți de gemeni. Au dat vestea în direct

Amalia și Vasilică Ceterașu au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi artiști au cerut să fie invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a oferi vestea cea mare. Atunci când au intrat în platou, folcloristul care duce un trai opulent a mărturisit că soția lui este însărcinată cu gemeni.

ADVERTISEMENT

„Noi facem copii”, a spus artistul.

Amalia și Vasilică Ceterașu mai au o fetiță, Selena Maria, în vârstă de 6 ani. Artista a mărturisit că își mai dorea copii, dar că nu se aștepta la asta acum.

„Ne doream, dar n-am știut că vor fi doi. Eu am fost un pic în stare de șoc atunci, n-am știut că vor fi doi. N-am avut probleme, deocamdată mă simt bine”, a completat Amalia.

ADVERTISEMENT

Însărcinată în 13 săptămâni, Amalia a declarat că nu este o sarcină cu probleme. În afară de ușoare stări de greață dimineața și faptul că se enervează mai ușor decât înainte, nu a întâmpinat alte greutăți. Participă în continuare la evenimente și pofte a avut o singură dată.

Chiar dacă încă nu știe sexul copiilor, Amalia a declarat că își dorește să aibă băieți. Vasilică Ceterașu, care a în ciuda faptului că a recunoscut în trecut că și-a înșelat soția, este un bărbat gelos, a afirmat că în perioada în care medicul a spus că au fost concepuți copii, era plecat în turneu în America.

ADVERTISEMENT

„Mi-o dat doamna doctor niște calcule și m-a dereglat. Eram în turneu în America, singur. Dar astea dau randament după”, a susținut artistul.

Amalia a afirmat faptul că soțul său o sună adesea, uneori chiar cu video, pentru a o întreba unde se află, cu cine și ce face.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat fiica celor doi artiști atunci când a aflat că va fi soră mai mare?

Atunci când a aflat că o să fie din nou mămică, Amalia a anunțat-o pe fiica sa că va fi soră mai mare. Totuși, Selena nu este deloc încântată.

„Am fost cu Selena la radiografie. O plâns, a urlat”, a precizat Vasilică Ceterașu.

ADVERTISEMENT