News

Amanta preotului din Scobâlțeni trece prin clipe groaznice. Fiica Alexandrei este în stare critică la spital

Amanta preotului din Scobâlțeni trece printr-o adevărată dramă, după ce fetița ei a ajuns în stare gravă la spital. Ce s-a întâmplat cu micuța
08.04.2024 | 18:58
Amanta preotului din Scobalteni trece prin clipe groaznice Fiica Alexandrei este in stare critica la spital
Amanta preotului din Scobâlțeni trece prin clipe groaznice. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Amanta preotului din Scobâlțeni, care a ajuns în atenția presei în urma scandalului în care a fost implicată acum doi ani, trece prin clipe groaznice. Fiica Alexandrei Nicăi a fost internată la spital.

Ce se întâmplă cu amanta preotului din Scobâlțeni. Localnicii spun că un blestem s-a abătut asupra ei

Micuța, în vârstă de doar patru ani, a căzut într-un iaz, iar acum se află în stare critică. Potrivit presei locale, fetița a fost lăsată nesupravegheată atunci când a avut loc incidentul grav, la Scobâlțeni, Podu Iloaiei.

ADVERTISEMENT

Se pare că micuța ar avea probleme cu vederea și este posibil să nu fi văzut iazul în momentul în care a căzut. A fost găsită în stop cardio-respirator, la fața locului fiind chemat de urgență un echipaj medical.

Copila a fost resuscitată, însă starea ei este în continuare gravă, notează bzi.ro. Ajunsă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, fetița a intrat din nou în stop cardiac. Și de această dată medicii au reușit să îi repornească inima.

ADVERTISEMENT

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe a avut loc nenorocirea. Conform sursei citate, vecinii din localitate spun că tragedia s-a abătut ca un blestem asupra familiei Alexandrei Nicăi.

Soțul Alexandrei l-a șantajat pe preotul din sat

Amintim că femeia a fost implicată într-un scandal, după ce în anul 2022 a ieșit la iveală o aventură pe care aceasta o avea cu preotul din sat. Alexandra declara, la momentul respectiv, că totul a început după ce i-a spus preotului, în timpul spovedaniei, ce făcea cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

„După ce i-am spus la spovedanie ce fac cu soțul, am început să vorbim la telefon. Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea. Îmi spunea că el nu mai are treabă cu preoteasa, iar eu îi spuneam ce-mi venea în cap, ce îi plăcea să audă”, povestea femeia pentru presa locală.

Soțul ei, fermier, a aflat de relația dintre cei doi și a încercat să îl șantajeze pe omul bisericii. Bărbatul i-a cerut preotului, paroh la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Scobâlţeni, 10.000 de euro pentru a nu dezvălui ceea ce s-a petrecut între el și soție.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au complicat când soția părintelui a aflat și ea de aventură. Aceasta a anunțat poliția, iar fermierul a fost arestat preventiv. Între timp, relația dintre preot și Alexandra s-a terminat, iar femeia s-a împăcat cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: