News

Amantlâc cu final neașteptat. O doamnă din Caransebeș i-a cerut despăgubiri amantului pe motiv că i-a pus căsnicia în pericol

O femeie din Caransebeș și-a dat în judecată fostul amant, după ce acesta i-a mărturisit soțului înșelat despre aventura pe care o avea cu soția lui.
25.02.2024 | 12:18
Amantlac cu final neasteptat O doamna din Caransebes ia cerut despagubiri amantului pe motiv ca ia pus casnicia in pericol
O femeie din Caransebeș a câștigat procesul cu amantul său / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie care a avut o aventură extraconjugală va primi despăgubiri de la fostul amant, pe motiv că acesta i-a pus în pericol căsnicia și viața de familie. Inițial, doamna din Caransebeș ceruse daune morale de 15.000 de lei, însă instanța i-a acordat doar 5.000 de lei.

Cum s-a apărat amantul în instanță: ”Trebuia să-și asume că totul se va afla”

Reclamanta le-a spus judecătorilor că în 2022 bărbatul a venit la ea a acasă, acolo unde se afla împreună cu soțul și fiica ei și i-a adus ”injurii și acuze de infidelitate”.

ADVERTISEMENT

În plus, bărbatul a mai fost acuzat că în diverse ocazii, precum și la barul frecventat de el în localitate ”a dengirat-o afirmând tot felul de lucruri neadevărate”.

De cealaltă parte, bărbatul s-a apărat susținând că a avut o relație amoroasă cu reclamanta, iar la un moment dat, deranjat de atitudinea ei, a dat totul în vileag în fața soțului înșelat. ”Atât timp cât a consimțit să întrețină o relație extraconjugală, trebuia să-și asume și riscul că totul se va afla”, a declarat amantul.

ADVERTISEMENT

Relație extraconjugală cu martori

Din probatoriul administrat și martorii audiați a rezultat că cei doi aveau, într-adevăr, o relație.

„Din probele administrate în cauză, respectiv din declarația martorului rezultă că reclamanta și pârâtul au avut o relație în perioada în care reclamanta era căsătorită. Martorul a mai arătat că a văzut personal că părțile își trimiteau mesaje de iubire și a asistat la o discuție telefonică dintre reclamantă și pârât.

ADVERTISEMENT

Aceste susțineri ale martorului se coroborează și cu conversația dintre reclamantă și pârât depusă la dosar de către pârât și necontestată de către reclamantă din care rezultă că aceasta îi spune pârâtului să nu-i mai scrie pentru că a venit soțul ei acasă”, au arătat judecătorii de la Caransebeș.

Toată lumea a aflat de aventura femeii

Pe fond, instanța a respins acțiunea femeii, însă aceasta a făcut apel, iar magistrații au decis să-i dea parțial dreptate. Tribunalul Caraș-Severin a stabilit că femeii i s-a încălcat dreptul la onoare, demnitate și propria imagine prin expunerea publică a relației pe care a avut-o, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

În urma dezvăluirilor făcute de amant, femeia a fost nevoită să părăsească localitatea în care locuia, după ce toată lumea a aflat că avea o relație extraconjugală. Decizia judecătorilor mai poate fi atacată cu recurs.

ADVERTISEMENT