News

Ambulanţă aflată în misiune, spulberată de un şofer neatent, la Urziceni. Pacientul, un copil de un an, este rănit grav

Un grav accident s-a produs luni după-amiază la Urziceni, unde o ambulanţă cu un pacient a fost oprită violent din drumul spre spital de un şofer neatent.
27.03.2023 | 16:52
Ambulanta aflata in misiune spulberata de un sofer neatent la Urziceni Pacientul un copil de un an este ranit grav
Ambulanţă răsturnată la Urziceni, după un accident Foto: obiectiv.net
ADVERTISEMENT

Luni după-amiază, pe raza municipiului Urziceni, o ambulanţă care se deplasa în regim prioritar, a fost lovită de o altă maşină. În urma tamponării, ambulanţa s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând rănirea a trei persoane, şoferul ambulanţei, asistenta medicală şi pacientul, un copil de un an.

Patru ambulanţe în misiune implicate în accidente, în doar o lună

Copilul fusese preluat din comuna Coșereni pentru a fi transportat la Spitalul din Urziceni. În urma accidentului circulaţia în zonă a fost restricţionată, circulându-se alternativ, pe un singur fir. Cercetările la fața locului sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Ialomiţa.

ADVERTISEMENT

Nu mai departe de acum trei săptămâni, în Bucureşti, patru oameni au fost răniți, după ce o ambulanţă a fost, de asemenea, izbită de o mașină și s-a răsturnat într-o intersecție din Sectorul 1. Autospeciala era în misiune și trebuia să ajungă la un pacient. Un paramedic și trei pasageri din autoturism au fost transportați de urgență la spital.

Accidentul s-a petrecut aproape de miezul nopţii, iar martorii povestesc că șoferul autoturismului, care circula pe Bulevardul Ion Mihalache, a intrat în plin în echipajul SMURD. Impactul a fost atât de puternic încât ambulanța, care mergea să preia un pacient, s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

“Șoferul autoturismului nu a acordat prioritate ambulanței care era în misiune cu girofarul pornit. Probabil virând, de asta s-a și răsturnat ambulanța. Eram cred că cu 100 de metri mai în față când s-a întâmplat accidentul și am întors încercând să dau o mână de ajutor”, a declarat un martor.

În aceeaşi zi, pe 6 martie, o altă ambulanţă a fost implicată într-un accident pe Șoseaua Viilor, din sectorul 6. Mașina de intervenție avea girofarul pornit și transporta o pacientă. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost încarcerată sau rănită grav.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în urmă cu o lună, pe data de 25 februarie, o ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un accident care a avut loc în Capitală. În autospeciala care s-a răsturnat se afla un pacient, dar din fericire nimeni nu a fost însă rănit.

Accidentul a avut loc în centrul Capitalei, pe bulevardul Mărășești, la intersecția cu Bulevardul Cantemir, şi a fost provocat de faptul că un șofer nu a acordat prioritate și s-a ciocnit cu ambulanța. Managerul serviciului de ambulanță București a spus că ambulanța a fost distrusă.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Locul din România în care apele fac minuni. Mulți bolnavi se tratează aici
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată