Life

Amendat drastic de clienți, Sorin Bontea își pune cenușă în cap! Prima reacție

Sorin Bontea a explicat cum a ajuns să fie criticat pentru unul din preparatele sale, livrat printr-o firmă populară de la noi.
11.07.2023 | 15:00
Amendat drastic de clienti Sorin Bontea isi pune cenusaincap Prima reactie
Sorin Bontea, prima reacție la comentariile negative privind costițele sale. Foto: Instagram/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea s-a ales cu plângeri din partea clienților care au vrut să guste din fabuloasele sale costițe! „Coasta lui Bontea” este un preparat care poate fi comandat în mai multe orașe ale țării.

Sorin Bontea, prima reacție după ce i-a fost criticată rețeta de costițe

Anumiți clienți din Cluj s-au arătat destul de iritați de preparatul cu care Sorin Bontea de la Chefi la cuțite își asociază imaginea. Aceștia au scris, la recenziile online, că au găsit oase în carne, iar cartofii aveau un aspect și un gust stricat.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, cum s-a ajuns la situația aceasta. Bucătarul a precizat că va încerca să facă tot posibilul să regleze ceea ce nu s-a făcut bine, mai ales că e vorba despre propria sa rețetă de coaste.

Confruntat cu niște critici destul de severe, unul din internauți dorind ca restaurantul care a livrat „Coasta lui Bontea” să dea faliment, juratul de la Chefi la cuțite a lămurit, pentru toată lumea, că nu el este cel care gătește mâncarea comandată. Ar fi, de altfel, de-a dreptul imposibil să facă asta, mai ales că vorbim aici despre livrări în mai multe orașe ale țării.

ADVERTISEMENT

„Eu am dat rețetele pe unde trebuia să le dau”

„Asta e o chestie pe care eu nu prea pot s-o controlez, pentru că este un fel de franciză și… Eu am dat rețetele pe unde trebuia să le dau, exact cum se face, cu video, cu tot, cu tot. Ele se fac în mai multe orașe și acuma totul depinde doar de bucătarul care le face. Aici era treaba firmei respective, mă rog. 

Se fac în Timișoara, se fac în Cluj, se fac în București, Constanța… Nu prea pot să le controlez pe toate. Crezi pe cuvânt bucătarul care le face că le face cum trebuie”, este reacția lui Sorin Bontea la criticile primite de la clienți, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite recunoaște că nu e perfect în bucătărie

Întrebat dacă i s-a întâmplat vreodată lui, personal, să primească păreri negative despre mâncărurile pe care le-a făcut cu mâna sa, Sorin Bontea a fost sincer și ne-a spus că orice bucătar poate să mai facă greșeli, din când în când.

„Toată lumea mai greșește, nu este nimeni perfect. Eu nu am primit critici la modul ăsta. Eu am creat rețeta, le-am făcut și video, tot ce trebuia făcut”, a declarat Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Revenind la subiectelor costițelor sale, Sorin Bontea a spus că este într-adevăr deranjat de feedback-ul prost pe care l-a primit de la anumite persoane și a promis că va face, cât îi stă în putință, să rezolve această problemă.

sorin bontea
Așa arată preparatul culinar marca Sorin Bontea care nu e gătit așa cum trebuie de bucătarii din țară. Foto: Tazz

Sorin Bontea verifică dacă rețetele pe care le dă mai departe sunt făcute cum trebuie: „Nu e în regulă. Sper să o reglez”

„Acuma, eu când am făcut rețetele respective, nu erau oase în coaste… Am citit și eu ce s-a scris. Asta nu mai pot să controlez eu absolut deloc, din păcate. E adevărat că totul se răsfrânge asupra mea.

Eu nu am cum să fac rețetele în același timp și-n București, și-n Timișoara, și-n Craiova, și-n Cluj. Sunt rețetele mele, e adevărat. Am explicat cum ar trebui să fie făcute, dar mna, mi-am ales niște restaurante care le făceau cum trebuie. Asta e problema în bucătăria românească, din păcate. Constanța e foarte greu de păstrat. E vorba și de restaurante, în general, nu doar ce mi se întâmplă mie personal.

N-aș putea să dau în viața mea salată cartofi stricată, e un pic prea mult. Eu mai cer acasă, dar nu pot controla, mai cer să mi se aducă. Mai pun și pe alții. Nu mi s-a întâmplat. Da, au mai fost situații să găsesc prea mult iceberg în tacos, dar sunt niște cantități, niște rețete. Oricum, e clar că s-a întâmplat și nu e în regulă. Eu sper să o reglez oricât de mult se poate”, ne-a mai spus Sorin Bontea.

 

ADVERTISEMENT